Dragana Mirković

Dragana Mirković obeležila slavu u Ebenfurtu, ove godine domaćin Marko, slavski kolač i prase na ražnju

Autor:

26.06.2024 09:04

Foto: Antonio Ahel ATA Images / Instagram

Foto: Antonio Ahel ATA Images / Instagram

Krsna slava Dragane Mirković, tačnije devojačka, proslavljena je u njenom porodičnom domu



Devojačka slava Dragane Mirković su Svete Trojice ili Duhovi, koji se obeležavaju sredinom juna. Nikada nisu vezani za jedan datum jer se proslavljaju pedesetog dana od Uskrsa.

U domu muzičke zvezde oduvek su se proslavljali kako pravoslavni, tako i katolički praznici, a ove godine proslava porodične slave njenih roditelja imala je posebnu simboliku.

Instagram/Dragana Mirkovic

 

Svake godine pevačica se potrudi da tokom tri dana proslave njeni gosti uživaju u gastronomskim specijalitetima i dobroj muzici, a delić atmosfere otkrili su njeni naslednici na društvenim mrežama.

Prvo se oglasio sin Marko objavivši nekoliko fotografija iz Ebenfurta. 

Instagram

 

„Slava Bogu“, napisao je na ćirilici uz fotografiju na kojoj vidimo sveću u izrezbarenom svećnjaku sa likovima svetaca i anđelom, slavski kolač, elegantno posuđe sa salvetama na kojima piše „Srećna slava“, posudu sa voćem...

Slava Dragane Mirković proslavlja se tri dana

Dok je druga slika prototip svake srpske proslave - prase na ražnju, a Draganin mezimac imao je duhovit i sarkastičan opis "Vegan".

Gosti su se odlično provodili tokom tri dana slavlja, a devojačka slava Dragane Mirković posebno je važna i njenoj mlađoj ćerki Manueli koja je veoma vezana za porodicu iz Kasidola.

Instagram

 

Ona se takođe oglasila na Instagramu, uz fotografiju slavske trpeze na kojoj pored već pomenutog sadržaja vidimo žito i vino, a tu je i čestitka: "Srećna slava, domaćice".

Pročitajte Dragana napravila prvi korak ka pomirenju, sada Ceca u svom stilu uzvratila, kratko i jasno

Ipak, ono što zanima najveći deo populacije jeste podatak da li je tokom svih dana slavlja u Ebenfurt svratio makar na kratko i pevačicin još uvek zakoniti suprug Toni Bijelić.

Za sada sve ostaje samo na nagađanjima jer se ovih dana ni austrijski biznismen nije oglašavao na društvenim mrežama.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading