Snežana Stojković

Posle 36 godina braka Snežana Stojković priznaje: Druge su se savršeno udale, a ja sam se namučila

Autor:

26.06.2024 10:17

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brak Dragana Stojkovića Piksija s pravom slovi za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni



Brak Dragana Stojkovića Piksija i njegove Snežane traje već tri i po decenije, a njihova ljubav može svima da bude inspiracija jer su uprkos raznim problemima opstali zajedno.

Selektor Srbije najveću podršku uvek je imao u supruzi koja ga je pratila u stopu i zarad njegove karijere zapostavila je svoju, ali nije zažalila, i opet bi isto uradila.

Kruna njihovog skladnog odnosa i ljubavi su naslednici Andrea, Anja i Marko, a danas su Piksi i Snežana ponosni baka i deka čak petoro unučića.

Upravo najstarija devojčica Indija Rouz sinoć je bila jedna od najglasnijih na stadionu, bodreći dedu i njegove momke u meču protiv Danske.

Mnogi se pitaju kako je brak Dragana Stojkovića Piksija opstao usled svih njegovih poslovnih obaveza, raznih spekulacija po medijima i jednostavno načina života koji je veoma naporan.

Turbulentan brak Dragana Stojkovića Piksija

O svemu tome pre nekoliko godina je njegova lepa supruga govorila za magazin "Story", otkrivši brojne nepoznate detalje iz njihovog privatnog života:

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam".

Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana tada.

- Da bismo sve postigli, zapostavila sam svoje profesionalne ambicije, jer nije bilo moguće pratiti takvog čoveka kao što je Dragan, sa tako uspešnom karijerom, i paralelno graditi svoju.

To je bila moja svesna odluka. Prekinula sam studije arhitekture na poslednjoj godini jer smo otišli da živimo u inostranstvu.

Kasnije sam sa profesijom ostala u kontaktu tako što sam uređivala kuće i stanove u kojima smo živeli. Sređivanje enterijera veoma me ispunjava i čini srećnom.

Pročitajte Snežana Stojković osvojila je Piksija pre tri decenije, danas, sa 58 godina, njeno lice otkriva sve

Koja je tajna za srećan brak i zadovoljnog muža? Snežana ima jednostavan trik.

- U vreme kad je bio kod kuće nikada nisam zakazala kozmetički tretman ili otišla da se vidim sa prijateljicama. To je respekt prema njemu i našem zajedničkom vremenu.

Znam mnogo žena koje ceo dan provode u salonima lepote dok je njihovim muževima dosadno, pa zovu prijatelje da izlaze.

Antonio Ahel / Ata Images

 

Nekada mi drugarice prebacuju kako nemam vremena da se viđam s njima, ali navikle su da mi je Dragan prioritet.

Čak su i deca, kad su bila mala, pokazivala određenu ljubomoru jer smo nas dvoje imali naše male rituale - bila je iskrena Piksijeva supruga.

Komentari. (1)

Loading
Max

28.06.2024 18:55

Mogu samo reci,Svaka cast,a mnoge zene bi danas mogle mnogo nauciti od Gospođe.Sve dobro u daljnjem životu