Milan Marić

Milan Marić oduševio: Priželjkujem devojčicu

Autor:

26.06.2024 12:56

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Roditeljstvo Milan Marić jedva čeka



Milan Marić (33) o privatnom životu skoro nikada ne govori, a kada to i učini, bude šturo i u kratkim rečenicama.

Povezivali su ga sa raznim lepoticama, kako iz Srbije, tako i iz regiona. Oduševljenje za sve je da roditeljstvo Milan Marić već dugo baš priželjkuje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pisalo se da je u vezi sa dve decenije starijom Jelenom Pavlović, kao i sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega starija devet godina.

Pročitajte 20 godina starija - Ovo je bivša devojka Milana Marića (foto)

Kao poslednja u nizu navodi se Marićeva romansa s Miom Bjelogrlić, ćerkom Dragana Bjelogrlića koju je upoznao na snimanju filma "Toma". 

Ivan Dinić / Nova S

 

Glumac je konačno u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina "Story" progovorio o proširenju porodice i istakao da bi želeo da postane otac.

- Svoju porodicu zamišljam kao srećnu. Mislim da je porodica organizam koji se razvija i menja, a ne datost tako da porodica znači ogroman rad svih s ciljem da budemo srećni - rekao je popularni glumac u intervjuu i dodao da priželjkuje devojčicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Story (@story.hr)

 

O ljubavnom životu Milana Marića u medijima su se pojavljivale razne spekulacije, ali on ništa od toga nije želeo da komentariše.

Pročitajte O njenoj vezi sa Milanom Marićem svi su pričali... Bjelina ćerka iskrena - Znam šta sam radila

Glumac je, prema pisanju medija, šest meseci bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić, koja je od njega starija 18 godina, a jednom prilikom je prokomentarisao ovu romansu.

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi - rekao je Milan.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

Komentari. (0)

Loading