Nebojša Gudelj

Sinovi fudbaleri, ćerka teniserka, a on? Ovim ozbiljnim poslom bavi se Nebojša Gudelj

Autor:

27.06.2024 13:17

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Otac Nemanje Gudelja ima veoma ozbiljan posao



Otac Nemanje Gudelja kroz karijeru mu je pored majke Olivere najveća podrška jer se i sam Nebojša profesionalno bavio fudbalom.

Baš zbog njegovog fudbalskog angažmana brat i sestra srpskog reprezentativca rođeni su van granica naše zemlje, tačnije u Holandiji.

Instagram/nemanjagudelj

 

Anastasijini svekar i svekrva ne vole preterano da se eksponiraju. Nebojša je karijeru započeo u Bosni, odakle je došao u Partizan, gde je proveo pune tri godine.

Tokom svoje fudbalske karijere igrao je i za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji, gde je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica.

Karijeru je završio 2006. godine u Sparti.

Otac Nemanje Gudelja veoma je uspešan

Otac Nemanje Gudelja je i nakon završene karijere ostao u svetu fudbala. Trenutno je tehnički direktor u kineskom klubu "Hubei Istar".

Kako je jednom prilikom Nebojša otkrio, stub porodice Gudelj je ipak njegova supruga Olivera koja je sve podnela na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitavanja troje dece, koje je gotovo sama izvela na put.

Instagram

 

Da je Nemanjina majka veoma važna Anastasijinom suprugu i da joj je zahvalan za sve, pokazuju i slike na njegovom Instagramu, gde često postavlja mamine fotografije.

Pročitajte Samo što su se venčali, stiže novi povod za slavlje - Nemanja Gudelj podelio radost sa svima, Anastasija se odmah oglasila

Iako živi hiljadama kilometara daleko od svojih najmilijih, otac Nemanje Gudelja uvek je tu za sve članove njegove porodice, a snaju je prvi oberučke prihvatio dok su Olivera i Vanja sa Anastasijom imala sukobe.

Nebojša je veoma uspešan u svojoj sferi trenutnog zanimanja, te klub u kome je direktor u njihovoj ligi ređa uspehe.

Komentari. (0)

Loading