Seka Aleksić

Seka Aleksić odbrojava: Jako sam srećna i uzbuđena

Autor:

27.06.2024 08:00

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Seka se odavno nije ovoliko radovala



Karijera Seke Aleksić duga je više od dve decenije. Pevačica je kroz godine nanizala mnoštvo hitova bez kojih gotovo da ne prođe nijedno veselje, a nove pesme njena publika s nestrpljenjem iščekuje.

Kada će novi album Seke Aleksić njeni fanovi uveliko se pitaju, a sada je stigao i odgovor.

Instagram

 

Naime, nakon što je objavila fotografiju iz studija koja je zaintrigirala pratioce, pevačica se oglasila na svom Instagram nalogu, gde je otkrila da uveliko radi na novom albumu, kao i to da njega možemo da očekujemo ove godine.

- Nakon što ste videli fotografije iz studija svi ste pitali kada će album. Što se tiče albuma, ja nemam nikakve rokove, jeste neki plan da on izađe u novembru, ali ukoliko ne budem zadovoljna ili ne budem sve završila, neće izaći ni u novembru, pomerićemo, naravno.

Pročitajte Seka Aleksić nikad emotivnija - Ako me sutra ne bude

Na albumu će se naći neki novi i zanimljivi autori sa kojima nisam do sada sarađivala i mislim da će to biti dobar pogodak. Što se tiče konkretnih pesama imam neke svoje favorite, ali još uvek je rano da o tome govorim, neću ništa otkrivati.

Tokom avgusta, septembra, oktobra snimaću vizuale, ali sam jako srećna i uzbuđena zato što je ovo malo drugačiji album.

Instagram

 

Stiže pravi narodnjački album, veoma sam uzbuđena i jedva čekam da čujete nove pesme - poručila je pevačica obožavaocima koji s nestrpljenjem iščekuju novi album Seke Aleksić.

Komentari. (0)

Loading