Ana Nikolić

Osvanuo je 27. jun, najvažniji datum u životu Ane Nikolić, poručuje: Niko kao ja! Do viđenja!

Autor:

27.06.2024 10:40

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Novi album Ane Nikolić ugledao je svetlost dana



Dugo se spekulisalo kada će novi album Ane Nikolić biti pušten u etar, ali tim pričama je danas došao kraj.

Pevačica je rešila da 27. juna publiku konačno obraduje novim pesmama, a kako su istakli oni koji su na ovom projektu radili, ovo je "najličniji" album nekog izvođača.

Antonio Anhel /ATAImages

 

Naime, svaka numera je pevačicina autobiografska, svakom je opisala neku njoj bitnu, lepu ili tešku životnu situaciju što dodatno daje na značaju čitavom ovom projektu.

Novi album Ane Nikolić simbolično nosi naziv "Hvala, do viđenja", a osim pet novih pesama koje je rano jutros objavila, pevačica je svojim fanovima imala još nešto veoma važno da poruči.

Novi album Ane Nikolić je stigao

Kako je istakla, 27. je za nju veoma važan datum, pa je, umesto prvobitnog plana da sutra izbaci album, ona poželela da to ipak uradi danas.

"Svi bitni datumi u mom životu vezani su za broj 27. Rođena sam 27. 9. slava mi je 27.10. i ovaj album puštam vam 27. 6. Pogodite kada će goreti Ušće?! Hvala, do viđenja!" - napisala je muzička zvezda na Instagramu.

Ovime je mnogima "zagolicala maštu" jer je očigledno da osim novih numera, Ana vredno radi i na još nekoliko projekata od kojih je jedan veliki solistički koncert koji priprema.

Kao što je poznato, pevačica je trebalo da prethodne godine u oktobru zapeva u Beogradskoj areni, ipak, do toga nije došlo usled svađe sa njenim tadašnjim menadžmentom.

Pročitajte Vreme je za novo poglavlje - Ana Nikolić podelila najlepše vesti, od nje nema srećnije žene

Anine nove pesme od jutros se vrte po svim radio stanicama, a komentari koje dobija su isključivo pozitivni jer je ovo pravo osveženje za muzičku scenu, kako su mnogi istakli.

Podsećanja radi, na ovom projektu Nikolićeva je radila sa sadašnjim emotivnim partnerom, Goranom Ratkovićem Raletom, sa kojim je izvesno vreme u vezi, te se nedavno i preselila kod njega u stan.

Iako dugo nisu želeli da obelodane romansu, paparaci su ih uhvatili, pa je tek nedavno Rale progovorio za medije, otkrivši da uživaju u ljubavi, te planiraju da odnos podignu na viši nivo.

Poslušajte i sami neke od novih Aninih pesama: 

Komentari. (1)

Loading
Cale

28.06.2024 07:14

Ona i koncert 🤔 pa jos i ušce🤣🤣🤣 Ko sluša jos ovu pogubljenu?