Sofija Milošević

Znate li da je ovom našem košarkašu Sofija Milošević tetka?

Autor:

27.06.2024 18:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rođak Sofije Milošević je ovaj poznati košarkaš



Za naše "Orlove" završeno je Evropsko prvenstvo u utorak uveče, kada nisu uspeli da pobede Dansku i izbore plasman u dalju fazu takmičenja.

Više od 30.000 srpskih navijača te večeri bilo je u Minhenu, a među njima i rođak Sofije Milošević, inače uspešan sportista koji sada započinje pripreme za Olimpijske igre.

Instagram

 

Lepa manekenka bila je najveća podrška vereniku Luki Joviću tokom sve tri utakmica na kojima je on briljirao, a posebno u drugoj, kada je protiv Slovenije postigao pogodak u poslednjoj sekundi meča.

Redovno je Sofija obaveštavala pratioce na društvenim mrežama kako se provodi u Nemačkoj i sa kim navija za partnera, a jedna fotografija privukla je posebnu pažnju.

On je rođak Sofije Milošević

Osim nove boje kose koju je tada premijerno pokazala svima na Instagramu, saznali smo ko je rođak Sofije Milošević koji je takođe svim srcem bodrio naše fudbalere.

U pitanju je košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Luka Mitrović. Kako je košarkaška sezona nedavno završena, on je poželeo da pruži podršku prijateljima u Nemačkoj.

Mediji sa lica mesta izveštavali su da je bio i jedan od najglasnijih navijača.

Instagram

 

Iako znamo za njegove sportske bravure i talenat, nismo znali da je košarkaš u veoma bliskom srodstvu sa manekenkom, što je ona otkrila na društvenim mrežama

"Ja sam njegova tetka", napisala je Sofija u opisu fotografije na kojoj nasmejani poziraju tik pred ulazak na stadion.

Pročitajte Neposredno pred izlazak Orlova na teren Sofija Milošević oduševila, kao prava žena fudbalera (foto)

Sofijini fanovi su ovu činjenicu prihvatili sa oduševljenjem, jer zvezdaši, ali i oni koji navijaju za neki drugi klub, obožavaju Mitrovića, koji je nedavno bio i kapiten srpske košarkaške reprezentacije.

Kako naši fudbaleri nisu prošli u dalji krug takmičenja na Evropskom prvenstvu u fudbalu, tokom jučerašnjeg dana svi su se vratili u Beograd. Među prvima su stigli Luka Jović i Sofija, koje u srpskoj prestonici čekaju sinovi.

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading