Nataša i Srđan

Nataša Miljković i Srđan Timarov su najponosniji roditelji, Lazar je već sad ozbiljan dasa (foto)

Autor:

28.06.2024 10:42

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova je mali maturant



Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova juče je i zvanično završio prvo, važno poglavlje u životu.

Lazar je sinoć proslavljao malu maturu sa školskim drugarima, a poznati roditelji nisu krili sreću i po koju suzu radosnicu zbog naslednika koji je njihov najveći ponos.

 

 

Nije tajna da su glumac i voditeljka nakon razvoda ostali u predivnim odnosima i da sina zajednički vaspitavaju i odgajaju iako odavno ne žive na istoj adresi.

Uvek su veoma gledane emisije u kojima Srđan gostuje kod bivše supruge, a i ona neretko odlazi u pozorište kako bi podržala neku novu predstavu na kojoj je radio.

Sve to zarad višeg cilja, tačnije sreće njihovog jedinca Lazara koji im je oboma centar sveta, pa se trude da mu svaku želju ispune i da ima srećno i bezbrižno detinjstvo.

Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova je divan momak

Glumac se juče pohvalio na Instagramu da je za njih posebno važan dan jer je sin Nataše Miljković i Srđana Timarova juče bio mali maturant.

Lazar je bio savršeno stilizovan, u skladu sa njegovim godinama pa je imao teget košulju, bež pantalone sa kojima je ukombinovao crni kaiš i bele patike.

Mama i tata blistali su srećni i nasmejani pored mezimca koji je iako veoma mlad već uspešan u onome čime želi da se bavi, a to je automobilizam.

Instagram

 

Pre nekoliko godina bivši supružnici za HELLO! su otkrili kako su uspeli da nakon razvoda ostanu i dalje bliski i u predivnim odnosima:

- U našem slučaju bilo je bola, tuge, preispitivanja, pitanja da li je on u pravu ili ja... Da je bilo ega, verovatno bi sve bilo drugačije.

Pročitajte Te tri sekunde nikad neću zaboraviti - Srđana i Natašu zauvek veže velika trauma

Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo, deteta.

Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana.

Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: "Ti si mnogo dobar čovek".

Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim - rekla je svojevremeno voditeljka.

Komentari. (0)

Loading