Kristijano Ronaldo

Sin Kristijana Ronalda troši čitavo bogatstvo nedeljno, o ovoj cifri mnogo stariji samo maštaju

Autor:

28.06.2024 19:05

Foto: Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Foto: Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Sin Kristijana Ronalda troši mnogo novca, fudbaleru to mnogo smeta



Kristijano Ronaldo u 2023. godini bio je najplaćeniji fudbaler, sa prihodom od nestvarnih 260 miliona dolara, od čega mu je plata 200 miliona, dok je ostatak od plaćenih reklama.

Sportista nikada ni u čemu nije štedeo, a čini se da to sin Kristijana Ronalda Kristijano junior vešto koristi jer mesečno troši basnoslovnu cifru.

Yasser Bakhsh / Getty Images

 

Fudbalerov mezimac već iskazuje veliki talenat za sport, a jedan snimak bio je dovoljan da vidimo da Ronaldo ima doslednog naslednika.

Ipak, postoje problemi i u njihovoj porodici, o kojima je Kristijano tek nedavno progovorio, a kako je istakao to je jedan od glavnih razloga za svađu sa njegovom suprugom Georginom.

Sin Kristijana Ronalda na ovo troši novac

Naime, kako je otkrio, Kristijano mlađi nedeljno troši čak 40.000 dolara na garderobu, obuću, frizure i izlaske, što njegov otac nikako ne podržava, a boji se da neće moći još dugo ni da isprati.

- Moj sin previše troši, čak 40.000 nedeljno na frizure, odeću, restorane i devojke. Znam da je mlad i želi sve, ali je svakako previše za dete njegovog uzrasta.

Sada mu dajem samo 15.000 mesečno, ali Heorhina misli da mu je i to previše, troši na sve što mu sutradan neće ništa značiti.

Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images

 

Ne znam hoću li moći uvek da ispratim sve njegove želje, hoću da on shvati pravu vrednost novca.

Pročitajte Lekari su Ronaldu sa samo 15 godina saopštili tešku dijagnozu, usledila je operacija na srcu

Ali kada bih to uradio, mediji bi me predstavili kao lošeg i sebičnog oca, tako da sada nemam drugog izbora već da se snađem kako umem i znam - bio je iskren fudbaler.

Javnost je, najblaže rečeno, ostala šokirana neverovatnom cifrom koju sin Kristijana Ronalda potroši za sedam dana i gotovo svi smatraju da je njegov mezimac veoma razmažen.

Rekli bismo da su tek veliki izazovi pred fudbalerom kroz pubertet koji ga čeka u predstojećim godinama.

Komentari. (0)

Loading