Alen Islamović

Emotivno: Operacija Alena Islamovića desila se samo 3 dana pred veliki koncert

Autor:

30.06.2024 17:30

Foto: Milan Maričić/ATA Images

Foto: Milan Maričić/ATA Images

Povreda Alena Islamovića desila se par dana pre nastupa, doktori su mu savetovali...



Dugoočekivani nastup „Bijelog dugmeta“ povodom obeležavanja 50 godina ovog benda obeležio je drugo veče Arsenal festa. Više od dva sata kultna grupa stare Jugoslavije nizala je hitove i priredila koncert za pamćenje.

Jedan od najemotivnijih momenata bio je definitivno onaj kada je frontmen grupe Alen Islamović na binu izašao sa štakama i latio se mikrofona.

Boško Karanović

 

Naime, povreda Alena Islamovića desila se nekoliko dana pre nastupa. Pevač je zadobio povredu tetive usled igranja tenisa, pa je samo tri dana pred koncert operisan u Somboru, prenosi Kurir.

Kako piše pomenuti medij, pevač je na koncert stigao u invalidskim kolicima, a doktori su mu savetovali da mora da miruje dve nedelje.

Pročitajte Bila je najlepša manekenka u Jugoslaviji - Njoj je Brega posvetio pesmu Bitanga i princeza

Legendarnog pevača to nije sprečilo da zajedno sa svojim kolegama održi fenomenalan koncert i napravi atmosferu za pamćenje.

- Ima noći koje se pamte i onih koje se zaboravljaju. Nadam se da ćete ovu noć pamtiti - rekao je Goran Bregović po završetku nastupa.

Radule Perišić/Ata images

 

Sledeći nastup „Bijelog dugmeta“ zakazan je za 5. jul na Banja Luka festu, a verujemo da će povreda Alena Islamovića do tada biti uveliko sanirana.

Komentari. (0)

Loading