Marta Petričević

Svaka majka bi ovo poželela svojoj mezimici, Nela Mihailović u tome je i uspela

Autor:

01.07.2024 16:22

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Ćerka Nele Mihailović upisala je FDU, mama je najponosnija



Ćerka Nele Mihailović Marta učinila je roditelje najponosnijima jer je uspela da ostvari svoju najveću želju i upiše željeni fakuletet, te će od oktobra biti brucoš.

Glumica i njen suprug Vladimir Petričević dugo su mezimice skrivali od očiju javnosti, ali kako je starija ćerka poželela da krene stopama mame i tetke, sigurno ćemo za nju tek čuti.

Boško Karanović

 

Ćerka Nele Mihailović prethodnih dana prolazila je kroz možda najstresniji period u životu svakog osamnaestogodišnjaka, a to je prijemni ispit.

Marta je odlučila da upiše Fakultet dramskih umetnosti jer od najranijih dana gaji veliku ljubav prema glumi, a talenat je neosporan, te se gotovo nikad nije postavljalo pitanje čime će se ona baviti kad poraste.

Ćerka Nele Mihailović briljirala je na prijemnom

Dugo se spremala za težak prijemni ispit, a imala je sjajne mentore, mamu i tetku Suzanu Petričević, koje ne kriju koliko su srećne i ponosne što je Marta ostvarila svoj veliki san.

U konkurenciji od 400 prijavljenih kandidata izabrano je devet najboljih ove godine, a jedna od njih je i Nelina mezimica koja sada i zvanično kreće njenim stopama.

Antonio Anhel / Ata images

 

Inače, Marta je veoma aktivna na Tiktoku, dok je njena mlađa sestra Petra povučenija i ne voli javno eksponiranje.

Pročitajte Nela Mihailović iskreno o Marti i Petri - Nije to odnos majka i ćerka drugarice

Nedavno je dramska umetnica govorila o odnosu sa naslednicama koje su izrasle u predivne devojke na koje su roditelji veoma ponosni:

- Mi puno pričamo, nije to odnos majka i ćerka drugarice. Mi smo majka i ćerka, ali imamo veliko međusobno poverenje, suštinsko poštovanje, ja imam autoritet prema njima i one vrlo dobro znaju šta smeju, šta ne.

- Ali, sa druge strane, imamo jedan odnos stvarno otvoren, gde se sve izgovara i ništa ne može biti toliko strašno što će one izgovoriti meni, a da ja to već ne znam u glavi ili nisam prošla.

Komentari. (0)

Loading