Marinko Madžgalj

Ova voditeljka bila je Madžagljeva ljubav do poslednjeg dana, posle njegove smrti nestala je bez traga

Autor:

02.07.2024 16:49

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izabranica Marinka Madžgalja bila je ova poznata voditeljka



Marinko Madžgalj kratko je bolovao od opake bolesti, koja je ipak bila jača uprkos svim njegovim naporima i želji da je pobedi.

Najveća podrška pored roditelja tokom najtežih dana bila je i Lana Sekulić, nekadašnja izabranica Marinka Madžgalja, inače crnogorska voditeljka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ipak, 26. marta 2016. godine glumac je preminuo ostavivši iza sebe neutešne roditelje, ćerku Saru koju je dobio u braku sa Dubravkom Mijatović i partnerku koja se ubrzo nakon njegove smrti povukla sa malih ekrana.

Lani je Marinkova smrt veoma teško pala, te nije imala snage da blista pred objektivom kamere, već godinama radi takođe na televiziji, ali kao urednik nekih emisija.

Njihova ljubavna priča započela je nedugo nakon njegovog razvoda od popularne glumice i trajala je nekoliko godina, sve dok ih Marinkova prerana smrt nije rastavila.

Izabranica Marinka Madžgalja bila mu je najveća podrška

Lana je bila uz njega kada mu je bilo najteže i trudila se da mu svaki dan tokom bolesti olakša, ali leka, nažalost, nije bilo. To je voditeljku dotuklo, te je dugo bila odsutna sa radnog mesta.

- Ne pojavljuje se na poslu od kada se sve ovo dogodilo sa Marinkom. Neutešna je. Jako je potresena. Uzela je slobodne dane i koliko znam u skorije vreme neće dolaziti na posao.

youtube printscreen tv in

 

Teško je podnela celu situaciju jer je za vreme bolesti uvek bila uz njega. Otkako su saznali da je bolestan, nisu se odvajali.

Lana je činila sve da mu pomogne, non-stop je bila na relaciji Podgorica-Beograd, a i Marinko je kad god mu je bivalo bolje odlazio kod nje.

Sada, bez Marinka, više nije ista. Nije ona još dobro, strašno pati za njim - rekao je pre skoro osam godina Lanin kolega.

Pročitajte Marinko Madžgalj Dubravku je voleo do poslednjeg daha, ali je ona ipak uspela da ih rastavi

Podsećanja radi, mediji su svojevremeno pisali da je izabranica Marinka Madžgalja bila u blagoslovenom stanju, ali da je u prvim mesecima trudnoće izgubila bebu, što su oboje teško podneli.

Ubrzo nakon stravičnog gubitka usledio je novi životni udarac kada su saznali za glumčevu dijagnozu, te su narednih godinu dana činili sve da dođu do leka koji će mu produžiti život.

U tome nisu uspeli, a Lana se i dan-danas jako retko pojavljuje na javnim događajima u Crnoj Gori, radi na državnom javnom servisu, a ljudi iz njenog okruženja tvrde da se i dalje ne miri sa Marinkovim odlaskom.

Komentari. (0)

Loading