Relja Popović

Iznenadićete se šta je Relja Popović po obrazovanju, završio je čak dva fakulteta

Autor:

02.07.2024 11:48

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Obrazovanje Relje Popovića iznenadilo mnoge



Relja Popović i Nikolija Jovanović odavno su pod lupom javnosti. Iako su ostvarili uspešne karijere, o privatnom životu retko govore, pa je i obrazovanje Relje Popovića doskoro bilo potpuna enigma za domaću javnost. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedan od najpopularnijih repera današnjice odrastao je u nemaštini, ali nikada nije odustajao. Muzika je od malih nogu bila njegova najveća ljubav, ali prednost je svojevremeno dao knjizi i obrazovanju. 

Pročitajte Jugoslavija ju je obožavala - Ova poznata umetnica je majka Relje Popovića (foto)

Obrazovanje Relje Popovića iznenadilo je mnoge, a činjenica da je završio, ne jedan, već dva fakulteta je za svaku pohvalu. 

- U suštini, neki znaju, neki ne znaju. Ja sam 2008. bio ranjen i onda sam, faktički, iz bolničkog kreveta dolazio to da polažem, bio sam u užem krugu i onda me iz nekih njima poznatih razloga nisu primili.

Umesto FDU upisao sam Fakultet za medije i komunikacije i nakon četiri godine sam upisao Akademiju umetnosti, glumu. Privatno. I to završio - otkrio je Relja u emisiji "Guglali smo".

Iako se obrazovanje Relje Popovića razlikuje od profesije kojom se bavi i koja mu je donela veliku slavu, verujemo da bi se odlično snašao i kada bi odlučio da se bavi poslom za koji se školovao.

Komentari. (0)

Loading