Jelisaveta i Miloš

Najsrećniji dan u porodici Teodosić: Jelisaveta i Miloš krstili decu, predivno

Autor:

02.07.2024 12:48

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Jelisaveta i Miloš imaju veliki povod za slavlje



Nakon brojnih spekulacija o razvodu Jelisaveta i Miloš Teodosić konačno imaju razlog za slavlje. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bračni partneri su, prema pisanju medija, u strogoj tajnosti kristili decu - sina Bogdana i ćerku Petru. 

Pročitajte Miloša Teodosića iz publike bodrila najslađa podrška - Petra i Bogdan zvezde tatine utakmice (foto)

Na ovaj važan dan uz Jelisavetu i Miloša bili su najbliži članovi porodice. Bogdana je krstio najbolji prijatelj njegovog oca, a Petri kumovala Tanja Krstić, supruga košarkaša Nenada Krstića.

- Jelisaveta i Miloš planirali su da krste decu još tokom korone, ali je pandemija sprečila organizaciju slavlja. Ovoga puta rešili su da to završe u krugu najbližih i sve sačuvaju od javnosti.

I dok je njihovog sina Bogdana krstio Teov najbolji drug Srđan, malenu Petru krstila je supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića Tatjana.

Goste je uveseljavao poznati beogradski bend, ali i Stevan Anđelković, koji je jedan od Jelisavetinih omiljenih pevača.

Od dekoracije, benda, muzike i hrane, sve je bilo na zavidnom nivou, ali nisu žalili para s obzirom da im je godinama bilo jako važno da krste svoju decu - rekao je izvor za "Blic".

Povodom najradosnijeg događaja Jelisaveta i Miloš se još uvek nisu javno oglašavali, te nam ostaje da vidimo kakvi su njihovi utisci.

Bane T. Stojanovic/ATAImages

 

Podsećanja radi, Jelisaveta i Miloš Teodosić venčali su se 2017. godine, a u braku su dobili dvoje dece - sina Bogdana i ćerku Petru. 

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - otkrila je jednom prilikom glumica. 

Komentari. (0)

Loading