Milorad Čavić

Bio je heroj nacije, posle nepravde povukao se iz sporta i javnosti, ovako danas izgleda Milorad Čavić

Autor:

02.07.2024 20:41

Foto: Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Foto: Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Izgled Milorada Čavića danas je potpuno drugačiji



Milorad Čavić ostao je upamćen u srpskoj, ali i svetskoj javnosti kao jedan od sportista koji su doživeli najveću krađu na takmičenjima.

Karijeru je prekinuo nedugo nakon incidenta i nepravde koja mu je načinjena, a izgled Milorada Čavića danas je drastično drugačiji od onog na koji smo navikli.

Photo by Clive Rose Getty Images

 

Pre 13 godina se desila jedna od najvećih sportskih krađa ikada pošto je Čaviću pripala srebrna medalja iako je do cilja na 100 metara delfin stigao pre Majkla Felpsa.

Čavić se godinama nije pojavljivao u domaćim medijima. Po povlačenju vodio je školu plivanja u Kragujevcu, ali je ubrzo odustao zbog, kako je naveo, "nerazumevanja grada i države".

Izgled Milorada Čavića danas je potpuno drugačiji

Sina Maksima, koji je ceo njegov svet i kome je u potpunosti posvećen, dobio je pre sedam godina.

Nikada nije javnosti predstavio majku sina Maksima, dok na društvene mreže često postavlja njegove slike. Na Instagramu je rado delio i fotografije iz bazena.

- Jako sam ponosan što sam postao otac, nikada se lepše nisam osećao. Napustio sam posao u San Dijegu kako bih bio ovde sa porodicom - rekao je bio Čavić jednom prilikom o roditeljstvu.

 

 

Prethodnih dana proslavljeni plivač boravio je u Beogradu, gde se održavalo Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima, a Čavić je bio jedan od organizatora.

Pročitajte Novi život u Americi - Milorad Čavić započeo sopstveni biznis, evo čime se sad bavi

Tu smo mogli da vidimo najnoviji izgled Milorada Čavića koji tek u obrisima podseća na onog mladog dečka sa širokim osmehom na licu.

Kroz sve ove godine sportista je prolazio kroz razne transformacije fizičkog izgleda, tako je donedavno imao problema sa viškom kilograma. Čini se da je uspeo u nameri da smrša, te sada izgleda shodno svojoj konstituciji.

Kosu je ošišao na nulu, a duga brada s godinama postala je njegov zaštitni znak.

Komentari. (0)

Loading