Lepa Brena

Lepa Brena u suzama zbog nje: To je jako teško...

Autor:

02.07.2024 21:59

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Majka Lepe Brene njena je najveća podrška uvek bila



Majka Lepe Brene Ifeta Jahić preminula je 21. novembra 2014. godine na krsnu slavu porodice Živojinović, a njena smrt pevačici je mnogo teško pala.

Premda ne govori tako često o njoj, muzička zvezda tek povremeno objavi pokoju fotografiju iz starijih dana, kao što je uradila i nedavno, na dan rođendana svoje majke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Čovek nikada ne može da bude spreman za jedan takav šok kakav je smrt roditelja. Koliko god da sam plakala i koliko god da mi je teško, u mom životu ne postoji nijedna tačka griže savesti da nešto nisam učinila za svoje roditelje.

Duša mi je na mestu iako je mnogo bolna - rekla je Brena za domaće medije nakon majčine smrti.

Svojoj majci folk diva posvetila je i album sa izvornim i narodnim novokomponovanim pesmama i u više navrata isticala je kako je upravo zahvaljujući majci zavolela i naučila da peva narodnu muziku.

Majka Lepe Brene oduvek je verovala u mezimicu

Nedavno je, gostujući u emisiji "Ko sam tebi i šta sam sebi", Lepa Brena otkrila nepoznate detalje iz života koji se tiču početka njene karijere.

Kako je i sama istakla, najveća podrška upravo joj je bila mama koja je od prvog momenta verovala u njen talenat i predanost, te je znala da će uspeti da ostvari sve svoje ciljeve.

- Majka mi je rekla da mi daje blagoslov zato što veruje u mene. Kaže: "Ja verujem u tebe." Evo rasplakala sam se sad, to je jako teško... veoma je teška rečenica.

 

 

Ona je uvek verovala u mene, ona je šila moje kostime, vi se svi sećate mojih kostima, to je bilo mini suknjica, napravi se nešto preko grudi, veže se i tako dalje. 

Zatim je dodala da je majka Lepe Brene osim u karijeri i kroz život bila uvek njena senka koja ju je svuda pratila i savetovala, pa je pevačica uvažila Ifetin savet da skine višak od čak 16 kilograma upravo da bi mogla da nosi kostime.

Pročitajte Posle više od 4 decenije Brena nije plavuša, prva fotografija

Iako je prošlo skoro deset godina od kada je njena najveća podrška napustila ovaj svet, Brena se ne miri sa gubitkom majke, već je tu tugu potisnula, ali je se svakodnevno seti.

Kao što je i sama rekla, čovek nikada nije dovoljno spreman, odnosno uopšte spreman na smrt roditelja koliko god godina oni imali.

Komentari. (0)

Loading