Verica i Veljko

Verica i Veljko umesto u hotelu sa pet zvezdica letuju na nesvakidašnji način (foto)

Autor:

03.07.2024 06:13

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

Letovanje Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića je nesvakidašnje



Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević odlučili su da odahnu od poslova, te su od juče na zasluženom godišnjem odmoru.

Sa prvim danima jula oni su odlučili da se upute na primorje, letovanje Verice Rakoćević i njenog supruga za mnoge je ludost, a za mnoge pravi vid uživanja.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Bračni par koji je prethodne godine proslavio desetogodišnjicu od najlepšeg dana u životu, kada su izgovorili sudbonosno "da", godinama letuje u kamperu.

I ovog puta modna kreatorka oglasila se na Instagramu, objavivši fotografiju ispred njenog doma narednih dana uz zanimljiv opis.

Letovanje Verice Rakočević puno je uzbuđenja

Verica je otkrila da kreću na put i da im je nebo granica: "Kada ti je samo nebo granica. Krenuli smo pa gde se zaustavimo."

- Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan. Danas zbog njega, umesto u hotelima s pet zvezdica, letujem u kamperu - iskrena je poznata kreatorka.

Instagram

 

Inače, Verica i Veljko odlučili su da na "ludi kamen" stanu posle samo nedelju dana zabavljanja, ali se nikada zbog toga nisu pokajali.

- Budući da je Verica neko ko pred sobom ima dosta toga da uradi, ali je suštinu već rekla i učinila, nije joj preostalo ništa drugo nego da živi punim gasom, oslobođena svih stega.

Pročitajte Verica Rakočević roditeljima nije smela da kaže - Bio mi je drug, išli smo u isti razred, nisam ga prijavila

Što se mene tiče, oduvek me nervirala rečenica: "Moraš da se smiriš i skućiš". Nikada nisam razmišljao gde ću i šta ću za dve, tri ili pet godina. Nije mi potreban stan niti zidovi.

Nomad sam i potpuni ludak koji život shvata kao igru. U tome smo vrlo slični - ispričao je Veljko Kuzmančević za magazin "Story".

Da li se vama sviđa letovanje Verice Rakočević i njenog muža? Da li biste se upustili u takvu avanturu?

Komentari. (0)

Loading