Izabela Martinović

Sestra Danijele Martinović zbog teške bolesti tada se povukla sa scene, ovo je ona danas (foto)

Autor:

06.07.2024 13:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sestra Danijele Martinović suočila se sa teškom bolešću, ovo je Izabela



Danijela Martinović o privatnom životu nikada puno nije govorila, ali je poznato da ima sestru.

Sestra Danijele Martinović Izabela bila joj je velika podrška u najtežim životnim trenucima.

Z.Milutinović/ata images

 

Malo je poznato da je Izabela takođe bila pevačica, a sa scene se povukla 2006. godine. Njen život obeležila je teška bolest.

Naime, ona se deset godina borila sa rakom limfnih žlezda, a o svojoj dijagnozi nikada nije želela da govori previše.

Pročitajte Danijela Martinović sve priznala - Osećala sam žensku sigurnost u njoj, Haninu majku sam doživljavala kao svoju

- Uvek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome želela da govorim. Srećna sam što sam uspela sve da ostavim iza sebe i počela da se bavim muzikom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe.

Iskustvo me je promenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali muzika je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene - rekla je Izabela svojevremeno.

 

 

Sestra Danijele Martinović izborila se sa teškom bolešću, pa se sada vraća na muzičku scenu učešćem na Splitskom festivalu.

Izabela će nastupati s pesmom ''Usne od latica'', a kako je ispričala u emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska'', jako se raduje nastupu.

- Čast mi je i zadovoljstvo. Duže od 10 godina prisutna sam na Splitskom festivalu i opet u grupi "Stene", tako sam počela, tu me život i vratio - rekla je Izabela.

Svojevremeno se pisalo o tome da će Danijela i Izabela zajedno snimiti duet, koji je trebalo da napiše Petar Grašo, ali je sudbina imala drugačije planove.

 

Komentari. (0)

Loading