Jelena Đoković

Drži se, legendo: Jelena Đoković teško podnosi Novakove poraze, njene suze rasplakale naciju

Autor:

03.07.2024 15:43

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Suze Jelene Đoković rasplakale naciju



Iako je zbog teške povrede kolena nedavno odustao od Rolan Garosa, Novak Đoković vratio se na teren i sa lakoćom se plasirao u drugi krug najuglednijeg grend slem turnira u tenisu. 

Profimedia

 

Kao i ranijih godina, našem najboljem teniseru podršku pruža supruga koja svaku loptu pomno prati. Kada pobeđuje, ona skače od sreće, ali kad gubi, suze Jelene Đoković se ne mogu sakriti. 

Pročitajte Novak Đoković i Nemanja Gudelj nju će proklinjati dok su živi, zagorčala im je život

Emotivnu scenu sa US Opena 2021. godine, kada je Novak bio poražen od Danila Medvedeva, mnogi pamte, a Jeleni, koja je bila na tribinama "Artur Eš" stadiona, jedva je polazilo za rukom da sakrije tugu. 

Srce joj se kidalo dok je gledala utučenog Novaka, a suze Jelene Đoković nisu mogle da sakriju ni tamne naočare za sunce.

Ipak, kada se Đoković našao na meti negativnih komentara, hrabro je stala u njegovu odbranu. 

- Moja uloga u Novakovoj karijeri je da mu budem ljubav i podrška. Ponosna sam na njegovu snagu, odlučnost, osećaj i ljubav, ne prija mi kad neko kaže da Novak ne trenira dovoljno.

Ljudi koji nisu prisutni u njegovom životu komentarišu nešto što ne znaju - rekla je ona tada. 

Suze Jelene Đoković neumorno su tekle i kada je njen suprug bio poražen u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza. Odmah nakon meča ona je javno pružila podršku Novaku i na društvenim mrežama mu poručila: "Drži se, legendo!"

Profimedia

 

Danas Nole je pokazao da je i te kako spreman da se uhvati u koštac sa novim izazovima, pa se nadamo da će po završetku Vimbldona suze Jelene Đoković biti radosnice izazvane još jednom pobedom srpskog asa. 

Komentari. (0)

Loading