Aleksa Balašević

Đole bi bio ponosan: Aleksa Balašević sreću više ne krije, prelepo

Autor:

03.07.2024 17:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sin Đorđa Balaševića porodicu učinio ponosnom, sreću podelio sa svima



Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, iz godine u godinu sve je uspešniji na poslovnom planu.

Pre nekoliko godina Aleksa je rešio da napravi sopstveni biznis i to od sporta koji nije toliko popularan na ovim prostorima. On se danas, pored rvanja, bavi organizovanjem MMA borbi, a sada u svoju biografiju može da doda još jedan poslovni poduhvat.

 

 

Naime, sin Đorđa Balaševića napisao je scenario za prvi film "Megdan: Između Vode i Vatre" čija će se premijera održati u Napulju.

U ovom ostvarenju glume naši renomirani glumci, a svojim uspehom pohvalio se i on sam na svom Instagram nalogu.

Osim Alekse ni njegova majka Olivera nije mogla da sakrije sreću i ponos ovim lepim povodom, pa verujemo da je u domu Balaševića sada već uveliko slavlje.

- Ogromna čast i privilegija za nas, neću da kažem prilika, jer ću zvučati ambiciozno, ovo je zaista nešto što niko od nas nije mogao da očekuje, naročito sa prvim filmom koji smo veoma teško snimali. 

Pročitajte Haljina Olivere Balašević idealna za letnje vrućine (foto)

Najviše mi je drago zbog našeg glavnog glumca Viktora Savića koji će sa našim malim, ali očigledno zanimljivim srpsko-moldavsko-bugarskim filmom stajati rame uz rame sa glumcima iz filmova poput Dune, Furioze, Io Capitano i mnogih drugih evropskih i svetskih.

Počelo je sve tako što je svetski reditelj Todor Čapkanov dobrovoljno prihvatio da režira film. Nakon toga kao najpotrebniji u tom momentu pojavljuje se belgijski maestro Dirk Brose, čija nas je muzika u filmu upravo dovela do ovakvog festivala. 

 

 

U septembru nas očekuje nacionalna srpska premijera u renoviranom Sava centru, svetom mestu mog oca i ova svetska premijera u Napulju na Ischiji nam daje najveći vetar u leđa.

Najviše zbog čega mi je drago što smo došli do Napulja je što je ovo naš prvi film i pre svega film o sportu, o ljubavi, o pravom životu na Balkanu, o narodima i suživotu na Balkanu, o istinitim događajima sportista iz Novog Sada - rekao je Aleksa Balašević.

Komentari. (2)

Loading
Zoki

04.07.2024 11:20

Čestitam ali kako za film tako i za suprugu retko prirodna i lepa devojka...Bravo za sve

Sofi

04.07.2024 21:11

Cime je Djole zasluzio ove svoje, samo nebo zna ...