Kejt i Vilijam

Kejt i Vilijam idu putem Megan i Harija, njihova odluka može napraviti raskol u porodici

Autor:

03.07.2024 20:49

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Odluka Kejt Midlton i princa Vilijama za mnoge je iznenađujuća



Britanska javnost poslednjih dana spekuliše da li je istina da je odluka Kejt Midlton i princa Vilijama da isele decu iz Bakingemske palate.

Princeza se pojavila u javnosti tek nedavno nakon šestomesečne pauze zbog teške bolesti sa kojom se bori, a čini se da oni u njihovom domu prave krupne porodične planove.

Chris Jackson/Getty Images

 

Od kada je kralj Čarls stupio na britanski tron, uveo je razne promene koje se tiču kraljevskih obaveza, pa je tako jedna od njih i smanjenje radne snage u palati.

Osim što će nekolicina onih koji su godinama na raznim pozicijama ostati bez posla, ono što je druga bitna stavka je smanjenje kraljevskih obaveza za sve one koji nisu direktni prestolonaslednici.

Odmah se postavilo pitanje šta će biti sa princezom Šarlot i princom Luisom s obzirom na to da je njihov najstariji brat prvi u redu za nasleđivanje krune nakon oca Vilijama.

Odluka Kejt Midlton i princa Vilijama za neke je očekivana

Izvori bliski princu Vilijamu i Ketrin, princezi od Velsa, rekli su za Dejli mejl i Dejli Bist da su doneli plan kada je reč o budućnosti njihovo dvoje mlađe dece.

Kraljevska porodica ne želi da deca razviju isti "rezervni" mentalitet koji je karakterističan za njihovog strica Harija koji je odlučio da se potpuno isključi iz kraljevskih obaveza.

Profimedia

 

Stoga Vilijam i Kejt žele da njihovo dvoje dece traže budućnost daleko od Bakingemske palate kako bi mogli da pronađu pravi smisao.

Naravno, to ne znači da su prepušteni sami sebi, jer će im se kroz kraljevske kontakte naći neka vrsta zanimanja.

Pročitajte Tek što se vratila, Kejt Midlton doživela novi udarac, Vilijam joj okrenuo leđa

Da li je ova odluka Kejt Midlton i princa Vilijama ispravna, vreme će pokazati, a kralj Čarls i njegova supruga Kamila podržavaju ih u nameri da Šarlot i Luis postanu samostalni, mladi ljudi koji se neće oslanjati isključivo na kraljevsko poreklo.

Mnogi poznavaoci odnosa u kraljevskoj porodici sumnjaju da ovakva ideja može urušiti bratsko-sestrinske odnose jer se pravi razlika između Džordža i dvoje mlađih, ali verujemo da do toga ipak neće doći.

Komentari. (0)

Loading