Seka Aleksić

Ljubav će te povrediti: Reči Seke Aleksić odzvanjaju, da li su upućene Veljku?

Autor:

04.07.2024 10:04

Foto: Marko Suvić

Foto: Marko Suvić

Reči Seke Aleksić svi komentarišu, razlog je ovo



Seka Aleksić i Veljko Piljikić u srećnoj su zajednici dugi niz godina i važe za jedan od najskladnijih parova. Upravo iz tog razloga su reči Seke Aleksić podigle veliku prašinu u javnosti. 

M.A.Ata Images

 

Muzička zvezda aktivna je na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog i poslovnog života, ali i savete i mudre misli koje mnoge teraju na razmišljanje. 

Pročitajte Ovako se deca uče - Seka Aleksić otkrila koje vaspitne mere primenjuje u odgajanju sinova (video)

Ništa drugačije nije bilo ni ovog puta, a reči Seke Aleksić podigle su veliku prašinu u javnosti. 

- Ljubav će doći, a kad ljubav dođe, ljubav će te zagrliti, ljubav će te zvati, a ti ćeš se rastopiti. Ponekad, ipak, ljubav će te povrediti iako to nikada nije nameravala...

Ljubav neće igrati igrice jer ljubav zna da je život sam po sebi već dovoljno težak - pisalo je u objavi. 

Instagram

 

Reči Seke Aleksić su u prvi mah zabrinule njene fanove, međutim, oni koji je pomno prate znaju da pevačica obožava emotivne citate i stihove koje nesebično deli sa svojim pratiocima. 

Podsećanja radi, Seka Aleksić se 2012. godine udala za čoveka svog života, a gala slavlje na kome je bilo više od 150 zvanica održano je u luksuznom restoranu „Franš” u Beogradu. 

Nakon dugogodišnje borbe za potomstvo 2016. godine prvi put se ostvarila u ulozi majke kada je na svet donela neodoljivog dečaka Jakova, a godinu dana kasnije dobila je i sina Jovana.

Komentari. (0)

Loading