Viktorija i Dejvid

Viktorija i Dejvid Bekam imaju milione, a 25 godina braka proslavljaju nedaleko od Beograda, luksuz ih ne zanima

Autor:

04.07.2024 22:00

Foto: Pascal Le Segretain / Getty Images

Foto: Pascal Le Segretain / Getty Images

Viktorija i Dejvid Bekam proslavljaju godišnjicu braka, najnovije fotografije oduševile



Viktorija i Dejvid Bekam danas obeležavaju 25. godišnjicu braka u kome su dobili četvoro dece - sina Bruklina, Kruza, Romea i ćerku Harper.

Megan Briggs / Getty Images

 

Bračni partneri venčali su se 4. jula 1999. godine u zamku u Dablinu u Irskoj, a danas čine jedan od najuspešnijih i najskladnijih parova.

- Vidite šta smo pronašli.. Da, još uvek ih imam!

Ne mogu da verujem da je prošlo 25 godina, a još uvek se uklapaju - napisala je modna kreatorka ispod seta fotografija na kojima ona i Dejvid poziraju u odevnim kombinacijama koje su nosili u mladosti, a koje možete pogledati OVDE.

Tokom godina Viktorija i Dejvid stvorili su pravu imperiju, pa se njihova porodica danas nalazi na listi najbogatijih na svetu. 

Ipak, njihovi odmori, naročito letovanja, su više nego skromna, uzimajući u obzir njihove prihode.

Pročitajte Savet zlata vredan - Dizajnerka doma Bekamovih otkriva kako da okrečite stan da prostor izgleda vizuelno veće

Oni su, naime, pre nekoliko godina letovali u Crnoj Gori tačnije na Svetom Stefanu dok su prošle godine provodili u Hrvatskoj, gde su ujedno na skroman način proslavili 11. rođendan svoje ćerke Harper.

Dubrovački dnevnik pisao je tada da se ispred kompleksa Lopud 1483 nalazilo i obezbeđenje.

Reč je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je grofica Frančeska fon Habzburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Međutim, bračni par je imao i određene zahteve. Primera radi, samo da bi posetili jedan od najpoznatijih restorana na ostrvu Šipan. Izričito su tražili da niko ne sme da ih fotografiše, a to su osoblju posebno naglasili.

Ove godine Viktorija i Dejvid odabrali su Sardiniju, drugo po veličini ostrvo u Sredozemnom moru u okviru Italije, gde će proslaviti godišnjicu braka. Na ovom putovanju pridružio im se i sin Romeo, piše story.hr.

Komentari. (0)

Loading