Lena Kovačević

Odmor Lene Kovačević prekinule prelepe vesti, ne veruje svojim očima

Autor:

04.07.2024 14:26

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Odmor Lene Kovačević nikad nije lepši



Sa prvim danima 2024. godine javnost je rastužila vest da je posle duže i teške bolesti preminula majka Lene Kovačević

Džez pevačica skupila je snagu i već posle nekoliko nedelja pojavila se "Pesmi za Evroviziju" sa numerom "Zovi me Lena". 

Boško Karanović

 

U poslu je Lena pronašla mir i spokoj posle izuzetno teškog perioda.

Prve letnje dane iskoristila je i za mali predah, pa je spakovala kofere i sa suprugom i dvojicom sinova uputila se put Jadranskog mora. 

Instagram

 

Odmor Lene Kovačević, kada se najmanje nadala, prekinule su prelepe vesti koje nikako nije želela da sakriva od svojih pratilaca. 

Pročitajte Lena Kovačević ekskluzivno za Gloriju - Nosim kofer tuge

Iskrena i bez zadrške umetnica je sve otkrila na svom profilu na Instagramu. 

Instagram

 

"Danas je 'Ciao Amore' uvršten u plej-listu muzike objavljene ovog meseca sa svih strana sveta by ESC BEAT.COM pa smo se tako našli među najnovijim izdanjima muzike Francuske, Italije, Velike Britanije. Prelepo", oduševljeno je poručila Lena, a čestitke su krenule da pristižu u velikom broju. 

- Za pesmu "Ciao Amore" sam se odlučila da je prvu predstavim jer je malo chill out i nepretenciozna, stvorena je da se ljudi vole uz nju i da im bude dobro.

Pročitajte Sahranjena majka Lene Kovačević, Dušan se ovim rečima oprostio od najdraže supruge Nade

Sledeća pesma već ima neku drugu emociju i radi se o sasvim posebnom projektu za koji sam dobila dozvolu od jednog od najvećih muzičara sa naših prostora ikad. Neću da kažem ko je on, samo ću reći da je uradio fantastičan aranžman - izjavila je pre samo nekoliko dana za "Radio M" Lena, neposredno posle izlaženja numere "Ciao Amore", koja preti da postane veliki letnji hit na svim svetskim stanicama. 

Poslušajte je i sami...

Komentari. (0)

Loading