Jelena Janković

Jelena Janković sa mezimicom uslikana u Beogradu, Una je baš porasla (foto)

Autor:

04.07.2024 15:40

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Ćerka Jelene Janković je kao med



Jelena Janković po završetku profesionalne karijere povukla se iz javnosti, te su veoma retke prilike kada možemo da je vidimo na nekom prestoničkom događaju bilo kog tipa.

Pre nešto više od tri godine ostvarila se prvi put kao majka, a ćerka Jelene Janković toliko je porasla da je već sada mami idealno društvo za šoping.

Antonio Anhel / Ata images

 

Proslavljena sportistkinja godinama uživa u ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem, sa kojim je početkom aprila 2021. godine dobila mezimicu Unu.

Kako se trudi da privatni život i porodicu skloni što je više moguće od očiju javnosti, ovo je bio prvi put da smo mogli da vidimo kako Jelena i njena naslednica uživaju u srcu srpske prestonice.

Ćerka Jelene Janković je baš porasla

Una je bila obučena po poslednjoj modi, sva u zelenkastim tonovima, dok je na nogama imala šljokičave sandale, a mama se odlučila za ležeran stajling, belu "basic" majicu i dugu braon suknju.

Ćerka Jelene Janković je preslatko i razdragano dete, dok joj mama ispunjava svaku želju, komentari su onih koji su ih primetili u jednom beogradskom tržnom centru.

Antonio Anhel / Ata images

 

Porodica Barać već izvesno vreme živi na relaciji Srbija-Amerika, te su veoma retki trenuci kada možemo da vidimo nekadašnju teniserku u rodnom gradu, a da to nisu neki sportski događaji.

Pročitajte Kakva promena Jelene Janković! Bivšu teniserku nismo prepoznali (foto)

Podsećanja radi, Jelena je ljubav sa Brankom dugo krila sve dok se nije saznalo za njenu trudnoću koja je tada bila u poodmakloj fazi.

O porodici do sada nikada javno nije govorila, a i ime naslednice krila je do Uninog prvog rođendana, kada smo po fotografijama sa proslave saznali kako se preslatka devojčica zove.

 

Komentari. (0)

Loading