Jelena Gavrilović

Tik pred venčanje Jelena Gavrilović zabrinula: To shvatite tek kad izgubite nekog

Autor:

04.07.2024 19:33

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izjava Jelene Gavrilović mnoge je naterala da se zapitaju da li čine pravu stvar



Jelena Gavrilović privodi finalne pripreme kraju jer će za dva meseca izgovoriti sudbonosno "da" dugogodišnjem partneru Dariju, van granica naše zemlje.

Budući supružnici prave spektakularno venčanje na obalama Egejskog mora, a izjava Jelene Gavrilović koju je nedavno dala za medije mnoge je naterala da se zapitaju da li je kod glumice sve u najboljem redu.

Instagram

 

Glumica je od onih javnih ličnosti koje svoj privatni život kriju daleko od očiju javnosti, pa je tako tek nedavno uslikana sa verenikom na jednom prestoničkom događaju.

O njenoj porodici se zna veoma malo, a jedino o čemu je uvek sa tugom govorila je prerani gubitak oca koji joj je oduvek bio najveća podrška i oslonac.

Izjava Jelene Gavrilović pogodiće svakog

Baš zbog toga izjava Jelene Gavrilović ima dodatnu težinu, jer otkriva kako se ona u dubini duše oseća zato što sa ocem nije provela onoliko vremena koliko je želela, i nije mu rekla sve što je imala.

- O bližnjima ne mora čak ni da se brine, dovoljno je da ih ponekad nazovete telefonom. Dovoljno je da im kažete da ih volite, ljubav se pokazuje na toliko mnogo načina.

Ljubav može da se izgovori, ljubav može da se pokaže, to su neki mali trenuci koje nekako shvatite tek kada izgubite nekoga, koliko je svaki dan važan, koliko je svaki trenutak sa osobom koja vam je draga neprocenljiv.

Jer to već sutra postaje juče, a već prekosutra naše detinjstvo - bila je iskrena glumica.

Pročitajte Samo Jelena Gavrilović ima hrabrosti da imenjakinji stane na crtu, ovako se to radi

Iako su mnogi u prvi mah pomislili da dramska umetnica govori o partnerskoj ljubavi, svako ko je poznaje zna da je ona ove reči posvetila upravo pokojnom tati.

Iako on neće biti prisutan tokom njenog najvažnijeg dana u životu i neće je odvesti do oltara, ona živi sa sećanjem na njega i zna koliko bi danas bio ponosan da je živ. 

Komentari. (0)

Loading