Miloš Timotijević

Miloš Timotijević nikad srećniji, Jakov prvi put na moru, koliko je samo sladak (video)

Autor:

05.07.2024 06:22

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Sin Miloša Timotijevića uživa na prvom letovanju



Sin Miloša Timotijevića Jakov rodio se pre devet meseci i upotpunio porodičnu sreću koju glumac gradi sa 15 godina mlađom suprugom Tijanom.

Lepe vesti uspeli su vešto da sakriju od medija sve do momenta dečakovog rođenja, a dodatno je zanimljivo da javnost dugo nije znala kako se beba zove.

Mateja Stanisavljevic/ATA Images

 

Ovih dana tročlana porodica boravi na primorju, što je ujedno Jakovljevo prvo letovanje na kojem je sve njemu podređeno.

Ponosni tata zabeležio je presladak trenutak sa mora koji je morao da podeli sa pratiocima na Instagramu.

Sin Miloša Timotijevića prebrzo raste

Na snimku koji je osvanuo sinoć na Miloševom nalogu na pomenutoj društvenoj mreži vidimo bebino stopalo dok ga tata nosi u naručju uz opis: "Ne postoji ništa slađe".

Mnoge glumčeve kolege poput Jelisavete Orašanin, Sofije Juričan, Janka Popovića Volarića komentarisale su emotikonima srca pomenuti video zapis.

 

 

Podsećanja radi, sin Miloša Timotijevića rođen je u septembru u najvećoj tajnosti, a tek nakon nekoliko meseci novopečeni tata podelio je sa medijima prve utiske o roditeljstvu.

- Verovatno je najdragoceniji taj konstantan osećaj odgovornosti za to malo ljudsko biće. Ta ljubav prema detetu je stvarno nešto što ne može da se poredi ni sa čim drugim.

Pročitajte Ma ne, nemoguće da je to on - Evo kako je Miloš Timotijević izgledao kao dečak (foto)

Ta bezuslovna ljubav koju imate je ono što vas oplemenjuje i što vam daje jednu vrstu snage, ali u isto vreme i panike i konstantnog straha.

Ljubav, strah, paniku i snagu stalno osećam u sebi od kad se Jakov rodio - kazao je glumac tom prilikom.

Komentari. (0)

Loading