Marija Petronijević

Sin Marije Petronijević je kao med, fotografija sa prasetom sve raznežila

Autor:

07.07.2024 14:30

Foto: Dalibor Dalinović

Foto: Dalibor Dalinović

Sin Marije Petronijević je neodoljiv, fotografija nikoga ne ostavlja ravnodušnim



Jedna od naših najlepših glumica Marija Petronijević prošle godine drugi put se ostvarila u ulozi majke.

Ubrzo nakon smrti oba roditelja koji su preminuli u razmaku od mesec dana, glumica je saznala da je u blagoslovenom stanju, tako da je drugi sin Marije Petronijević došao u pravom trenutku.

Dalibor Dalinović

 

Budući da se glumica davno odrekla gradskog života i mir pronašla na selu sa suprugom, Marijini naslednici uživaju u lepotama prirode i igri sa domaćim životinjama.

Glumica se bavi svim poslovima koje jedno seosko imanje zahteva, pa je uzgoj domaćih životinja jedan od obaveznih, a najnovija fotografija pokazuje da ljubav prema životinjama prenosi i na decu.

Pročitajte Samo 10 dana nakon porođaja - Marija Petronijević vratila se obavezama na selu, evo kako izgleda

Marija je podelila sliku sina koji drži prasence, dok je u opisu stajalo:

- Znaće da razlikuje kravu, kozu, ovcu, prase, ali i dinosauruse.

Instagram

 

Već je poznato da sin Marije Petronijević obožava domaće životinje, a svojevremeno je njegova fotografija sa jagnjetom očarala glumičine pratioce.

- Sin nije svestan da dobija društvo. Još je mali, krajem oktobra napuniće dve godine. Verovatno ću bebu morati da stavljam na višu platformu da ne ubacuje igračke preko nje, što sam čula da je čest slučaj kod braće i sestara s malom razlikom u godinama.

Pročitajte Mamin osmeh - Marija Petronijević sa sinom u naručju proslavila rođendan, najslađa fotografija

Sin je veoma vezan za mene iako je tata veći autoritet. Sve ga zanima, veoma je živahan, čak želi da se popne na traktor.

Pretpostavljam da će biti veoma ljubomoran kad shvati da mora da deli mamu s još jednom bebom. Volela bih da imamo više dece, što znači da se možda nećemo zaustaviti na ovoj bebi - rekla je glumica za naš magazin nešto pre drugog porođaja.

Komentari. (0)

Loading