Vesna Zmijanac

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac ponovo loše, koncert hitno otkazan: Ništa nije okej

Autor:

05.07.2024 17:23

Foto: M.P./ATAImages

Foto: M.P./ATAImages

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac ponovo narušeno



Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac ponovo je narušeno pa je večerašnji koncert u Bačkoj Palanci otkazan.

Iako je imala pauzu pre godinu dana kada je proživela ozbiljne probleme, ona se polako ali sigurno vratila u formu te gotovo svakog vikenda nastupa.

M.P.ata images

Baš zbog toga, organizam joj je odreagovao i dao do znanja da mora da uspori sa tempom koji je sama sebi zadala, ne imajući u vidu da ima 67 godina.

Organizatori večerašnjeg spektakla u vojvođanskom gradiću izdali su saopštenje da usled narušenog zdravstvenog stanja Vesne Zmijanac, koncert se otkazuje.

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac je veoma loše

Pevačica se oglasila za medije i otkrila o čemu se zapravo radi i koliko je situacija ozbiljna:

- Nisam u bolnici, ali bih mogla da budem. Nastup je otkazan jer mi je visok pritisak.

Sada je sve okej, mislim nije ništa okej, ali... Moram malo da mirujem, a inače ja jul i avgust ne radim, ovo mi je zapalo samo, ali to ne može tako.

Moram da odmaram, ne mogu po ovoj vrućini da funkcionišem, nije mi dobro. Posle one operacije više nije isto - rekla je Vesna za Informer.

Antonio Anhel / Ata images

 

Podsetimo, muzička zvezda nedavno je gostovala u emisiji Amidži šouu, gde se dotakla i svog zdravstvenog stanja i operacije koju je prebrodila prethodne godine:

Pročitajte Vesni Zmijanac tada se dogodila najveća tragedija, taman kad je mislila da je prošlo, usledio je novi šok

- Jeste ok, popravila sam se! Urađena su dva bajpasa i jedan stent. Mogla sam da prođem i bez toga da sam bila malo bolja, malo hlebića i tako tih stvarčica, ali dobro - rekla je Vesna i dodala:

- Mislim da to nema toliko veze samo sa hranom. Način života, vidiš koje doba, a ti mene cimaš! Došla sam iz Čačka - rekla je pevačica Ognjenu kroz šalu.

Komentari. (0)

Loading