Viktorija Bekam

Prsten mu nikada nije vratila, živeli su u vili njenih roditelja: Ovaj čovek bio je verenik Viktorije Bekam (foto)

Autor:

06.07.2024 16:29

Foto: Frazer Harrison / Getty Images

Foto: Frazer Harrison / Getty Images

Bivši verenik Viktorije Bekam ovako izgleda



Viktorija i Dejvid Bekam nedavno su obeležili 25. godišnjicu braka u kome su dobili četvoro dece - sinove Bruklina, Kruza i Romea i ćerku Harper. Međutim, malo ko zna da je ovaj čovek bio verenik Viktorije Bekam. 

Megan Briggs / Getty Images

 

Pre nego što je uplovila u vezu, a potom i brak sa Dejvidom, verenik Viktorije Bekam bio je električar Mark Vud, koga je upoznala sa samo 14 godina. 

Pročitajte Viktorija i Dejvid Bekam imaju milione, a 25 godina braka proslavljaju nedaleko od Beograda, luksuz ih ne zanima

U to vreme Mark je bio angažovan na montiranju alarma protiv provale kod njenog oca i bio je očaran Viktorijinom lepotom. 

Obostrane emocije rodile su se na prvi pogled, a par je ubrzo počeo da živi u kući Viktorijinih roditelja u Hertfordširu, koja se procenjuje na preko 470.000 evra.

Posle šest godina veze Mark ju je zaprosio, pa iako nisu bili venčani, Viktoriju su na audiciji za "Spice Girls" svi oslovljavali njegovim prezimenom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @softnostalgias

Godine 1996. Viktorija i Mark su raskinuli veridbu, a ona je u jednom intervjuu izjavila kako bi volela da je samo ostao u "ormaru u kojem ga je srela u maminoj kući", kao i to da mu prsten nikada nije vratila.

S druge strane, bivši verenik Viktorije Bekam raskid je teško podneo, a o svojoj najvećoj ljubavi imao je samo reči hvale. 

- Tužno je jer smo dugo bili zajedno. Ali ona je dobila ono što je oduvek želela i ponosan sam na nju - rekao je svojevremeno Mark, a prenosi "Daily Mail". 

Godinu dana nakon raskida Viktorija upoznaje Dejvida kome se 4. jula 1999. godine u zamku u Dablinu u Irskoj zarekla na večnu ljubav, dok se o Markovom životu nakon kraha ljubavi ništa ne zna. 

Komentari. (0)

Loading