Ceca Ražnatović

Uspeh nije bio dovoljan: Ceci roditelji ovo nikada nisu oprostili, za nju su želeli drugačiji život

Autor:

07.07.2024 15:58

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Roditelji Cece Ražnatović bili su strogi, preko jedne stvari nikada nisu prešli



Roditelji Cece Ražnatović, Mira i Slobodan Veličković, imaju mnogo razloga da budu ponosni na svoju stariju ćerku koja je dugi niz godina u samom vrhu estrade.

Antonio Anhel / Ata images

 

Muzička zvezda rođena je u selu Žitorađa nadomak Prokuplja. Sa devet godina prvi put je mikrofon uzela u ruke, a roditelji Cece Ražnatović su od malih nogu primetili njen talenat. 

Pročitajte Nakon Željkove smrti Ceca Ražnatović je decu odgajala sama, njene reči će svaki roditelj razumeti

- Kad sam se rodila i prvi put zaplakala, moj tata je rekao: ”Rodila se pevačica”. Kao da je predvideo moju buduću karijeru.

Posle 17 meseci na svet je došla Lidija i s vremenom smo postale najbolje drugarice. To smo i danas! Ona je druga majka mojoj deci, a ja njenoj.

Vrlo smo strogo vaspitavane, roditelji su nam postavljali granice i držali ih se. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset sati uveče iako se sve završava u ponoć.

Mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće.“

mirko tabašević

 

Uprkos velikom uspehu koji je postigla, roditelji Cece Ražnatović očekivali su i više od toga. Pogotovo majka, koja je po zanimanju učiteljica. 

- Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam na dobrom putu da to ostvarim, nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera mojim roditeljima nikada nisu bili dovoljni.

Nisu mi oprostili što nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet - otkrila je pevačica jednom prilikom. 

Mirko Tabašević

 

Bez obzira na sve, roditelji Cece Ražnatović uvek su bili oslonac i podrška svojim mezimicama, a sve ono što su od njih naučile trudile su se da prenesu i svojoj deci. 

- Sa roditeljima imam blizak odnos i mi smo svi jako vezani. Mislim da su majke zaslužne za takvu vezu jer, ako pogledamo kakvu vezu imamo moja sestra i ja, apsolutno je svima sve jasno. 

Ja sam se trudila da istu takvu vezu napravim između Veljka i Anastasije jer ono što roditelji naprave kod tebe mislim da to zauvek ostaje - rekla je pevačica u emisiji ”Ceca show”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Komentari. (0)

Loading