Bred Pit

Bred Pit prvi put u javnosti sa 25 godina mlađom devojkom Ines, da li su par? (foto)

Autor:

08.07.2024 13:13

Foto: Photo by Dan Mullan/Getty Images

Foto: Photo by Dan Mullan/Getty Images

Bred Pit sa devojkom prvi put uslikan, kakav su vam par?



Bred Pit sa devojkom ovih dana je uživao u Silverstounu, na Velikoj nagradi Velike Britanije, a dok su se držali za ruke, nisu skidali osmehe s lica, s obzirom na to da im je ovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Holivudski glumac već neko vreme je u vezi s dizajnerkom nakita Ines de Ramon s kojom je, čini se, pronašao mir i sreću.

Lia Toby/Getty Images

 

Ovih dana Pit je u Britaniji gde pomno prati trke Formule 1, dok mu društvo pravi izabranica koja je poznata po elegantnom i jednostavnom stilu.

34-godišnjakinja je izgledala vrlo šik u svetloplavoj mini-haljini dugih rukava, dok je njen dragi odabrao mladalačko modno izdanje.

Bred Pit sa devojkom uživa i planira porodicu

Glumac je poneo široke pantalone, dugačku belu majicu, žuti duks i kapu sa belo-krem pepito dezenom, koja je mnoge podsetila na njegove mladalačke dane dok je bio u ljubavi sa Dženifer Aniston.

Mnogi kažu da se glumac trudi da se oblači kao da je decenijama mlađi, a nisu svi saglasni koliko je njegov izbor atraktivan.

 

 

 

 

Glumac je, inače, 25 godina stariji od svoje devojke, ali im to ne predstavlja problem, a nedavno su izvori bliski paru otkrili da Bred Pit razmišlja da zasnuje porodicu sa Ines.

Pročitajte Bred Pit više ne prepoznaje ni svoje bližnje, holivudski lepotan suočen sa retkim poremećajem

- Nije isključeno da će imati još dece. Ines je mlada, a Bred kaže da je 100% za to ako ona bude želela da imaju decu. Dopada mu se ideja da izgradi život s Ines i ništa nije isključeno - tvrdi on.

I dok Bred Pit sa devojkom uživa u ljubavi, u svetskim medijima je nedavno odjeknula vest da je njegova ćerka Šajlo, jedna od šestoro dece koje ima sa Anđelinom Džoli podnela zahtev da iz punog imena ukloni očevo prezime.

Podsećanja radi, isti potez načinile su i njene dve sestre Zahara i Vivijen još pre nekoliko godina, pa sudeći po tome možemo da zaključimo da je glumac u veoma lošim odnosima sa decom.

Komentari. (0)

Loading