Goca Tržan

Godine su samo broj, Goca Tržan proslavila 50. rođendan u prekratkoj haljini, kako je moguće da ovako izgleda? (foto)

Autor:

09.07.2024 09:20

Foto: M.P./ATAImages

Foto: M.P./ATAImages

Goca Tržan rođendan je proslavila sinoć na jednom prestoničkom splavu



Goca Tržan rođendan, i to 50. po redu, proslavila je sinoć u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Tokom celog jučerašnjeg dana čestitke su pristizale na adresu popularne pevačice, a ona je želela samo da se svi njoj dragi i bitni ljudi sjajno provedu na žurki koju je organizovala.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Prva naravno, kako i dolikuje, na prestonički splav stigla je slavljenica u društvu supruga Raše Novakovića i mezimice Lene Marinković.

Poznata kao neko ko ne voli preterano da eksperimentiše stajlingom, i za ovu važnu proslavu Goca se odlučila za proverenu kombinaciju.

Mala crna haljina sa belim biserčićima u prvi plan je istakla njenu savršenu figuru i dokazala da je tih 50 svećica na torti zaista samo broj.

Goca Tržan rođendan je proslavila sjajno

Ispred mesta proslave, naravno, spremno su je čekali predstavnici medija, koji su imali jedinstvenu priliku da slikaju Gocine roditelje, Antona i Rozu Tržan.

Bili su nasmejani, spremni za ćerkino veliko veselje, a morali smo da primetimo divan buket sa roze cvećem u rukama gospodina Tržana.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Slavljenica nije želela da daje izjave za medije nego je tek kratko prokomentarisala da se nikada bolje nije osećala nego sa 50, te da će narednih 50 malo usporiti životni tempo.

Pevačicina ćerka pojavila se u dugačkoj haljini ljubičaste boje, poput princeze, dok joj je kosa bila uvijena u blage talase, a bila je jedna od najveselijih tokom čitave večeri.

Pročitajte Goci i Raši poplavljena luksuzna kuća u kojoj žive, nameštaj i tehnika plivaju u vodi (foto)

Mnogi Gocini prijatelji iz javnog života došli su da sa njom proslave ovaj važan dan. Među prvima se pojavila Jelena Tomašević u cvetnoj haljini na bretele, nešto kasnije stigli su i veoma raspoloženi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Antonio Ahel/ATA Images

 

Antonio Ahel/ATA Images

 

Taman kada je atmosfera bila na vrhuncu ispred beogradskog splava pojavila se novinarka i spisateljica Vesna Dedić u elegantnoj crnoj dugoj haljini, te pobrojala samo komplimente.

Gde je Goca tu je uvek i nezaboravna žurka, a slavljenica je do kasno u noć zajedno sa kolegama pevala i uživala u svojoj proslavi jer joj je to bila velika želja. 

 

Komentari. (0)

Loading