Nikola Peković

Razvodi se Nikola Peković od osam godina starije supruge, za sve je kriva ova žena

Autor:

09.07.2024 10:09

Foto: Ivica Veselinov/ATAImages

Foto: Ivica Veselinov/ATAImages

Razvod Nikole Pekovića glavna je tema svih medija



Razvod Nikole Pekovića više ne može da se sakrije od javnosti iako je proslavljeni košarkaš dugo u tome uspevao.

Kako prenose domaći mediji, on već duže vreme ne živi na istoj adresi sa još uvek zakonitom suprugom Violetom, sa kojom ima sedmogodišnjeg sina Fedora.

A.K./ATAImages

 

Ljubavna priča uspešnog sportiste i osam godina starije doktorke radiologije započela je 2015. godine, da bi već godinu dana kasnije stali na ludi kamen i napravili svadbu za pamćenje u Bečićima.

Pre nekoliko dana trebalo je da proslave osmu godišnjicu braka, ali do toga nije došlo jer su već izvesno vreme u veoma lošim odnosima, a kako mediji navode, u Nikolinom životu već postoji nova žena.

Da je razvod Nikole Pekovića neminovan jasno je s obzirom na činjenicu da on već mesecima vreme provodi u Crnoj Gori, a kad god joj obaveze to dozvole pridruži mu se i nova partnerka koja je zaposlena u jednom javnom preduzeću u Beogradu.

Razvod Nikole Pekovića niko nije očekivao

Sa novom partnerkom navodno je nedavno viđen u Sarajevu.

- Priča se da je toliko zaljubljen da već planira novo venčanje iako se zvanično još uvek nije razveo od Violete.

Podsećanja radi, sada već bivši supružnici upoznali su se u Pljevljima, gde je Violeta Milinković živela i radila.

Facebook

 

Ubrzo po započinjanju veze otpočeli su i zajednički život, pa svadba koja je usledila nekoliko meseci kasnije nikoga nije iznenadila.

Krajem februara 2017. godine dobili su sina Fedora, koji je centar njihovih svetova, a mediji su tada spekulisali o neverovatnim poklonima košarkaša za suprugu.

Pročitajte Crno-bela porodica bogatija za još jednog člana - Peković dobio sina

- Nikola je prošle nedelje naručio sat marke "roleks" od 30.000 evra, koji će pokloniti Violeti kada bude izašla iz porodilišta s njihovim sinom.

Pored toga, ženu će obradovati i luksuznim stanom u elitnom naselju Podgorice, koji vredi oko 200.000 evra - ispričao je izvor blizak bivšem košarkašu.

 

Komentari. (0)

Loading