Verica i Veljko

Verica Rakočević iskreno o razvodu: Poštovaću njegovu odluku

Autor:

10.07.2024 12:14

Foto: Dejan Milićević

Foto: Dejan Milićević

Verica Rakočević o razvodu bila je nikad iskrenija



Verica Rakočević o razvodu od supruga Veljka Kuzmančevića nikad se nije libila da govori, s obzirom na razliku u godinama.

Ipak, njihova ljubav opstaje duže od decenije a svi koji ih poznaju tvrde da su oni rođeni jedno za drugo jer su po svemu izuzetno kompatibilni.

Dejan Milićević

 

Verica i Veljko imaju harmoničan odnos i uživaju u svojoj idili na Avali, gde imaju velelepnu nekretninu, a negativni komentari i pažnja javnosti, što ih prati od početka, ne mogu da poljuljaju njihovu ljubav.

Kako je modna kreatorka svojevremeno istakla, čak i da se rastanu, oni će ostati prijatelji, a do toga bi došlo ukoliko bi muzičar poželeo da dobije potomstvo.

Baš zbog toga Verica Rakočević o razvodu je nekoliko puta govorila za medije, te su se mnogi njihovi prijatelji zabrinuli da u njihovoj ljubavi postoje problemi.

Verica Rakočević o razvodu nikad iskrenija

Ipak, razloga za strah nema, jer oni uživaju u svakom zajedničkom trenutku 

- Potomstvo je nešto za čim svaki čovek, pored potrebe, mora da oseti i ogromnu odgovornost. Mi smo u braku u kome je potomstvo nemoguće.

Veljkov izbor je trenutno takav i bez obzira na to što misli da je to zauvek tako, ne znači da se jednog dana neće promeniti.

Dejan Milićević

 

Ako to bude za mog života, nećemo biti muž i žena, ali bićemo svakako najbolji prijatelji - istakla je dizajnerka.

- Na našu sreću, trenutno živimo jako srećan život. Koliko će on trajati samo Bog zna, jer on nas je u svoj njegovoj nespojivosti spojio - rekla je ona svojevremeno za Informer.

Pročitajte Verica i Veljko umesto u hotelu sa pet zvezdica letuju na nesvakidašnji način (foto)

Kako je objasnila, Veljko trenutno ne želi naslednike.

- Moj muž ne želi decu i poštovaću njegovu odluku. Više puta je rekao da ne razume ljude kojima su deca najvažnija na svetu - objasnila je ona.

Komentari. (0)

Loading