Željko Mitrović

Vesti ne mogu biti bolje, Željko Mitrović uskoro ponovo deda, lepšu trudnicu niste videli (foto)

Autor:

10.07.2024 11:05

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Snaja Željka Mitrovića trudna drugi put, lepe vesti više ne kriju



Sin i snaja Željka Mitrovića uskoro će postati roditelji po drugi put.

Ivana i Aleksandar pre tri godine dobili su naslednicu Emiliju koja im je ulepšala živote, a sada se sprema da postane starija sestra.

Ata Images

 

Unuka medijskog mogula rodila se dan posle njegovog rođendana, 1. juna 2021. godine, a ponosni deka je dobio najlepši rođendanski poklon.

- Ipak, rodila se nekoliko sati kasnije i izborila se da ima svoj dan - rekao je tada Željko Mitrović.

Porodični mir čuvaju daleko od očiju javnosti te Saleta i njegovu lepšu polovinu retko gde imamo prilike da vidimo. 

Uživaju sa naslednicom koja je sada u najslađoj životnoj fazi, razigrana i radoznala i svesna da će uskoro dobiti najlepšu i najvažniju ulogu u životu.

Pročitajte Željko Milici priredio romantično rođendansko iznenađenje tačno u ponoć, porodica Mitrović na okupu, zetovi nazdravljaju

Snaja Željka Mitrovića Ivana Đujić je veoma skromna devojka, koja bira da svoj život vodi daleko od radoznalih pogleda, koji u stopu prate sve članove porodice njenog supruga, retko imamo priliku da je vidimo u javnosti.

Lepa crnka je u poodmakloj trudnoći a fotografija iz lifta pokazuje da joj blagosloveno stanje veoma prija i da nije dobila ni gram viška. Uska ljubičasta haljina u prvi plan je istakla njenu savršenu figuru.

Inače, Željkov sin Aleksandar se, za razliku od Sandre koja je imala svoj rediteljski debi sa filmom „Komedija na tri sprata” ne eksponira u medijima i ne bavi se javnim poslom, već ugostiteljstvom.

Instagram/djujic_ivana

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading