Sofija Vergara

Danas proslavlja 52. rođendan i važi za najlepšu ženu na svetu, a ovako je Sofija Vergara izgledala u mladosti (foto)

Autor:

10.07.2024 13:23

Foto: Cindy Ord/Getty Images

Foto: Cindy Ord/Getty Images

Izgled Sofije Vergare sa godinama se dosta transformisao



Izgled Sofije Vergare svakog ostavlja bez daha jer se glumici mana ne može pronaći.

Poznata glumica posvećena je nezi kože, kojoj pristupa temeljno i ne krije šta sve čini da bi sačuvala mladolik izgled.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

Njen savršen izgled i vitka linija često privlače i razne komentare, a mnogi tvrde da glumica danas nije ni nalik ženi koju smo upoznali.

- Ponekad čitam poruke, ali izbegavam čitanje komentara jer – zašto bih to činila? Uglavnom su loše raspoloženi, depresivni ili ljubomorni ljudi - kaže Sofija Vergara.

- Čitam stvari poput „Radila je toliko stvari na sebi da više ne izgleda kao ona”. Onda pomislim - pa, nećeš sigurno da ideš na plastične operacije da bi izgledao lošije nego ranije, zaista!

Izgled Sofija Vergare njen je zaštitni znak

Iako se suzdržava i ne odgovara na negativne komentare, Sofija ne krije šta je ono što želi da im poruči.

Kolumbijska lepotica nikada nije išla „pod nož”, odnosno nije menjala oblik svog nosa i slično, ali ne krije koje tretmane koristi.

- Radim sitnice tu i tamo. Volela bih da imam malo predaha od posla, onda bih uradila mnogo više. Ali idem na mikronidling, male lasere za kapilare jer imam rozaceu -  priznala je ona za Glamour svojevremeno.

 

 

Izgled Sofije Vergare savršen je i zahvaljujući botoksu ali je vrlo umerena kako ne bi morala da se povuče iz javnosti dok joj se mišići opuste.

- Redovno ubrizgavam botoks oko očiju i u vrat. Radim samo sitnice da ne bih morala da sedim kod kuće mesec dana jer, nažalost, to ne mogu - kaže ona.

Pročitajte Sofija Vergara priznala ljubav sa najzgodnijim hirurgom, fotografija raznežila svakog

Jedna od najlepših glumica danas slavi 52. rođendan pa je na Instagramu objavila fotografije iz mladosti gde smo mogli da vidimo njenu transformaciju kroz godine.

Većina Sofijinih fanova složni su u jednom - iako se dosta promenila, zadržala je mladalački izgled i baš zbog toga je njena lepota dodatno cenjena.

 

 

 

Komentari. (0)

Loading