Vilijam i Kejt

Princ Vilijam ponizio Kejt, ovu bivšu devojku je pozvao na venčanje (foto)

Autor:

13.07.2024 11:34

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Bivša devojka princa Vilijama izgleda ovako



Tokom odmora u Keniji u oktobru 2010. godine princ Vilijam zaprosio je sadašnju suprugu Kejt Midlton. Omiljeni kraljevski par nedavno je proslavio 13. godišnjicu braka, a malo ko se seća ko je i čime se bavi bivša devojka princa Vilijama.

Chris Jackson/Getty Images

 

Naime, u knjizi „Braća i žene: Unutar privatnih života Vilijama, Kejt, Harija i Megan” koju je objavio 2021. godine Kristofer Andersen otkrio je nepoznate detalje sa početka veze princa Vilijama i Kejt Midlton. 

Pročitajte Odluka princa Vilijama je nepokolebljiva, iz palate stiglo zvanično saopštenje, dileme više nema

Prema Kristoferovim prečima, princ i princeza od Velsa nailazili su na brojne izazove, a Vilijamova povezanost sa bivšom devojkom pretila je da uništi njihovu ljubav. 

Bivša devojka princa Vilijama bila je Džesika Kreg, s kojom je, kako su tada preneli strani mediji, započeo romansu 2000. godine. 

Čak i kada su Vilijam i Kejt bili na putu ka ozbiljnoj vezi, mediji su nastavili da povezuju princa sa Džesikom, a princeza je, prema Andersenovim rečima, bila frustrirana njihovim odnosom.

Jedne godine, tokom letnjeg raspusta, Vilijam je boravio u Keniji gde je, takođe, bila Džesika sa svojom porodicom. Kejt, s druge strane, nije bila pozvana, piše Insider.hr.

Pročitajte Ne, nikako! Princ Vilijam prekršio strogo pravilo, Kejt na to nije ni pomišljala (foto)

Naravno, to nije sprečilo Vilijama da se viđa sa Džesikom, oboje su bili pozvani na nekoliko gala događaja iz kojih je Kejt bila 'naglašeno isključena'. A onda je njegov otac kralj Čarls odlučio da prekine ovu aferu jednom zauvek.

Naime, Čarls je stao na stranu Džesike Krejg i navodno rekao svom najstarijem sinu: „Ne možeš da je pustiš da prođe kroz to, Vilijam. Nije fer prema Džeki”.

Kako dalje piše u knjizi, Kejt nije delovala uznemireno zbog činjenice da se našla u ljubavnom trouglu, samo je želela da bivša devojka princa Vilijama nestane iz njihovih života. 

Ipak, princ je nastavio da održava kontakt sa Džesikom koju je 2011. godine pozvao na svoje venčanje sa Kejt, a onda se, nekoliko godina kasnije, našao na listi zvanica za njeno venčanje. 

Bivša devojka princa Vilijama danas je strastvena ekološkinja, kao i suosnivačica oganizacija koje se fokusiraju na očuvanje divljih mačaka i zaštitu slonova.

Godine 2016. udala se za doktora Džonatana Bejlija, s kojim je i danas u srećnoj zajednici.

S druge stane, Kejt i Vilijam su rešili su sve nesuglasice, a kruna njihove ljubavi su sinovi Džordž i Luj, kao i ćerka Šarlot.

Komentari. (0)

Loading