Marija Šerifović

Marija Šerifović povukla nogu, i ova poznata dama okrenula se surogat majčinstvu

Autor:

10.07.2024 18:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Surogat majčinstvo sve je popularnije, evo koja poznata dama će krenuti Marijinim stopama



Marija Šerifović pre nekoliko meseci dobila je sina uz pomoć surogat majke.

O svojoj borbi za potomstvo i odluci da na ovakav način dobije bebu pevačica je u više navrata govorila, a izgleda da je svojim primerom uticala na neke javne ličnosti koje su krenule njenim stopama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Surogat majčinstvo postaje sve popularnije na našim prostorima, a poznata dama koja će se baš kao Marija ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi putem surogata je nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac, koja je na tu temu sada prvi put govorila.

- Vest da je Marija postala majka primila sam sa velikom dozom sreće jer sam ja to probala u Gruziji. Sada prvi put pričam o tome. Naši embrioni su bili u Solunu i prebacili smo ih jer u Grčkoj to nije moglo da se radi.

Pročitajte Marija Šerifović otkrila ko je otac njenog deteta

- Prebacili smo embrione za Gruziju, bilo je poteškoća pošto Gruzija – Tbilisi nije zemlja Evropske unije. Mi smo to tamo prebacili, imali smo tri embriona i tri bezuspešna pokušaja u tri surogat majke.

Tako da ja kad sam čula za Mariju Šerifović, meni je puno srce bilo, a ujedno mi se srce steglo jer toliko smo svega prošli, sam prenos embriona i sve ostalo.

 

 

Mislim da svi parovi koji se muče da imaju decu ili koji su bolesni, bilo bi lepo da naša zemlja pokrene takav neki program - rekla je Olja Crnogorac na K1 televiziji o surogat majčinstvu.

Komentari. (0)

Loading