Sloboda Mićalović

Sloboda Mićalović iskrena: Gledali su me kao da sa mnom nešto nije u redu

Autor:

10.07.2024 20:43

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloboda Mićalović otkrila sa kakvim se komentarima suočila na početku karijere, nisu svi bili blagonakloni



Uloga Slobode Mićalović u seriji „Ranjeni orao“ zasigurno je obeležila glumičinu karijeru.

Rame uz rame sa Ivanom Bosiljčićem prelepa glumica osvojila je srca publike pre 16 godina, ali otkrila je da nisu svi imali reči hvale o tom njenom angažmanu.

youtube printscreen serija Ranjeni orao

 

- Susretala sam se sa komentarima: "Jao, zašto igraš u komadu koji je pisala Mir-Jam" i "Što baš `Ranjeni orao'?" Gledali su me čudno, kao da sa mnom nešto nije u redu. 

Međutim, kada bi neko od njih probao da izgovori replike iz serije, shvatao je koliku težinu nose i kakva je to umetnost - rekla je glumica iako je uloga Slobode Mićalović njoj tada donela neverovatnu popularnost. 

Pročitajte Posle 16 godina Sloboda i Ivan sreli devojčicu iz Ranjenog orla, lavina emocija u jednoj fotografiji

Međutim, dramska umetnica priznaje da postoje neke uloge zbog kojih se kaje.

- Danas, za neke svoje uloge smatram da su negledljive. Ali, to je normalno jer sam u međuvremenu sazrela kao glumica. U seriji "Koreni", u kojoj sam igrala Simku Katić, pokazala sam sav svoj talenat. Tu seriju sam obožavala da gledam kod kuće - otkrila je ona.

Ivan Bosiljčić takođe se susreo sa negativnim komentarima na račun gorepomenute serije.

- Osporavali su mi što sam prihvatio da igram u toj seriji. Kolege su mi govorile: "Šta ti je ono trebalo, izgovaranje onih replika..." 

Boško Karanović

 

Objašnjavao sam im da to možda deluje lako kada se gleda sa strane, ali nije tako. Velika je zamka igrati jednostavno napisan tekst jer izgleda kao da nema šta da se igra - rekao je glumac, pa se prisetio kako je dobio ulogu pilota Nenada.

- Šotra me je odveo na ručak i počeo da me ispituje. Želeo je da sazna sve o meni. Gde sam, odakle sam, ko sam, šta želim, šta mislim...

Posle dve nedelje me je pozvao i ponudio mi tu ulogu. Iskreno, štivo mi nije bilo preterano zanimljivo, ali mi je ekipa bila fantastična. Mnogo sam želeo da igram sa Slobodom Mićalović, Vojinom Ćetkovićem, Natašom Ninković i Marinkom Madžgaljem - zaključio je Bosiljčić.

Komentari. (0)

Loading