Ana Bekuta

Da li ste znali da Ana Bekuta ima čak tri poznate kume? Jednu je pre 3 godine zauvek izgubila

Autor:

10.07.2024 21:25

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kume Ane Bekute su ove tri poznate dame



Nema većeg bogatstva nego kada se prijateljstvo kruniše kumstvom, a to očito dobro zna Ana Bekuta koja ima čak tri kume.

Kume Ane Bekute takođe su dame iz javnog života, a njihova prijateljstva duga su decenijama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ana je bila kuma legendarnoj Merimi Njegomir koja nas je zauvek napustila 2021. godine, a njenu smrt Bekuta je teško podnela.

Takođe, jedna od tri kume Ane Bekute je i Mira Škorić, i to duže od 30 godina. Mnogi kažu da je Bekuta zaslužna za Mirinu karijeru, koja je i sama istakla da joj je mnogo pomogla u početku.

Pročitajte Bili su kao nokat i prst - Danas Goran Bregović ne govori sa kumom, čuvenim režiserom

- Upoznale smo se na festivalu "Raspevana jesen" i od tada se nismo razdvajale. Ona je tada nastupala sa svojim bendom "Anabe" i povukla i mene sa sobom.

Imale smo često zajedničke svirke. Ona mi je mnogo pomogla, od saveta koje mi je davala kao mladoj osobi, pa u svemu ostalom. I, eto, od tada datira naše prijateljstvo - ispričala je Mira jednom prilikom.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Ana Bekuta je bila Miri venčana kuma, a snimile su i dva dueta od kojih jedna pesma nosi simboličan naziv "Kumina pesma".

Ono što mnogima nije poznato je to da je kuma Ane Bekute i prva supruga Željka Mitrovića, Sonja Mitrović, sa kojom prijateljstvo takođe datira iz davnih dana.

Komentari. (0)

Loading