Kejt i Vilijam

Kejt slomljena zbog Vilijamovog postupka, svađa narušila njeno zdravstveno stanje

Autor:

11.07.2024 13:12

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Sukob Kejt Midlton i princa Vilijama oko školovanja princa Džordža



Iako se ceo svet ponadao kada ju je video na Pozdravu bojama u junu ove godine da će se Kejt Midlton vratiti kraljevskim obavezama, do toga nije došlo.

Naprotiv, princeza od Velsa i dalje bije najtežu životnu bitku, a poslednjih dana joj je dodatno teško, a za sve je zadužen sukob Kejt Midlton i princa Vilijama oko obrazovanja njihovog najstarijeg deteta.

Photo by Ben Birchall - WPA Pool / Getty Images

 

Dok prolazi kroz iscrpljujuće hemioterapije, princeza od Velsa navodno ima i druge probleme, a InTouch Weekly piše da je najnoviji, svađa sa mužem koja je pre nekoliko dana eskalirala.

Izvor iz Palate je, naime, izjavio da je Midltonova potpuno slomljena zbog Vilijamovog nerazumevanja u ovim teškim danima, a glavni problem je izbor škole koju će pohađati njihovo najstarije dete, princ Džordž, budući kralj Velike Britanije.

Princ Vilijam je, tvrdi list, planirao da pošalje naslednika u školu koju su pohađali njegov brat Hari i on.

Sukob Kejt Midlton i princa Vilijama ne jenjava

U pitanju je koledž Iton, jedan od najprestižnijih na Ostrvu, dok princeza navodno ne želi da Džordž pohađa školu namenjenu samo dečacima i u tome je bila nepokolebljiva.

Prema rečima anonimnog izvora, Kejt je protiv toga jer je bila „užasno maltretirana u svom prvom internatu” i „ne može da podnese pomisao da će Džordž isto to doživljavati”.

Jonathan Brady/Getty Images

 

Kako se ranije pisalo, princeza od Velsa je pohađala internat u Berkširu iz kog se ispisala usred polugodišta zbog vršnjačkog nasilja koje je trpela, a tada je prešla u koledž Marlboro.

- Slanje Džordža u tako uštogljenu instituciju za više slojeve je protivno svim njihovim naporima da modernizuju monarhiju - kaže neimenovani izvor.

Pročitajte Posle 7 meseci lečenja od raka Kejt Midlton pred novim izazovom, velika odluka je pred njom

On otkriva i da je pitanje prinčevog obrazovanja dovelo do dugih rasprava između supružnika, u kojima je navodno princ od Velsa pobedio i njegova supruga je popustila.

Ovaj sukob Kejt Midlton i princa Vilijama samo je dodatno pogoršao princezino zdravstveno stanje, s obzirom na to da je njoj potreban isključivo mir i harmonija bez ikakvog stresa.

Izgleda da njen muž to ne razume jer je rešen da istera po svom i da se Džordž školuje isto onako kako su on i njegov mlađi brat to činili.

Komentari. (0)

Loading