Mihael Šumaher

Mihael Šumaher prvi put usnimljen nakon nesreće, supruga poslala jasnu poruku (foto)

Autor:

12.07.2024 09:04

Foto: Vladimir RysBongarts / Getty Image

Foto: Vladimir RysBongarts / Getty Image

Nakon više od deset godina Mihael Šumaher je uslikan, supruga poručila samo jedno



Nenadmašni vozač formule 1, Mihael Šumaher, doživeo je 29. decembra 2013. stravičan pad na skijanju u jugoistočnoj Francuskoj. Uprkos kacigi, ostale su teške posledice. 

Mark Thompson / Getty Image

 

Kako teče oporavak i kako danas izgleda Mihael Šumaher, mnogi bi želeli da znaju, međutim, njega mogu da viđaju isključivo članovi porodice koji se svim silama trude da sačuvaju njegovu privatnost. 

Pročitajte Pretužne vesti, oglasila se Šumaherova supruga...

- Mihael mi nedostaje svakog dana. On je ovde, na drugačiji način, ali je ovde. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je jak. Pokušavamo da živimo kao porodica, onako kako bi se Mihaelu dopadalo.

Živimo zajedno, radimo terapiju, činimo sve što možemo da mu bude bolje i udobno. Veoma mi je važna njegova privatnost. 

Ceo život je štitio on nas, sada mi štitimo njega - rekla je Mihaelova supruga Korina koja se nedavno suočila sa strašnim ucenama.

Naime, o legendarnom vozaču, osim članova porodice, danonoćno brine privatno osoblje.

Iako su svi bili u obavezi da potpišu ugovor kojim se obavezuju da detalje o životu porodice neće iznositi u javnost, bilo je onih koji su snimili Šumahera, a njegove najmilije ucenjivali istim tim videom.

Photo by Paul Gilham/Getty Images

 

Slučaj je prijavljen nemačkoj policiji, a počinioci su privedeni. Prethodno su uhapšeni otac i sin, dok je sada 52-godišnjak priveden u blizini Vupertala koji je inače radio kao obezbeđenje u Šumaherovoj vili, piše still.

- Istražitelji su pretražili kuću ovog muškarca i oduzeli mu sve mobilne telefone, hard-diskove i druge stvari - saopšteno je iz nemačke policije koja nije saopštila ime osumnjičenog.

Podsećanja radi, prošle godine javnost je potresala vest da jedan od „prijatelja" slikao krišom Šumahera, te da je fotografije želeo da proda za čak milion evra.

Međutim, porodica je uspela da spreči objavljivanje slika na kojima je Mihael Šumaher, a njegova supruga brine da neće moći da sačuva privatnost porodice, ističe pomenuti medij.

Komentari. (0)

Loading