Anastasija i Nemanja

Ni Kipar, ni Crna Gora: Anastasija letuje na najskupljoj destinaciji na svetu

Autor:

11.07.2024 21:20

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Letovanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja san je mnogih, evo koju su destinaciju posetili



Porodica Ražnatović, koja bazu u Beogradu ima u vili na Dedinju, tokom godine povremeno zameni stanom u Crnoj Gori ili boravkom u vili na Kipru. Ceca i njeni naslednici tamo nalaze preko potreban mir, ali nakon udaje Anastasija sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljem zajedno istražuje nove destinacije.

Iako redovno posećuju brojne magične predele, letovanje Anastasije i Nemanje trenutno se odvija na jednom od najskupljih letovališta na svetu.

 

 

Pevačica i fudbaler vrele julske dane provode na Ibici, gde neprekidno uživaju u nestvarnim plažama, kristalno čistoj vodi, ali i žurkama koje traju 24/7.

Cecina ćerka svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu redovno obaveštava kako provode vreme, te smo imali prilike da vidimo da im društvo prave brojni prijatelji.

Pročitajte Pastelni tonovi i jesenji print - Kupaći Anastasije Gudelj košta 5.000 dinara, da li biste ga nosile ovog leta?

Sa njima je i Nemanjin brat Dragi Gudelj, a veselo društvo uživa u obilascima ostrva moćnim četvorotoškašem koji su tamo rentirali.

Letovanje Anastasije i Nemanje ulepšala je i njegova sestra Vanja sa kojom je pevačica podelila nekoliko fotografija.

Instagram

 

Instagram / raznatovicanastasija

 

Iako se o njihovom odnosu dosta polemisalo, sada se definitivno na zlurade komentare može staviti tačka jer ljubav između zaove i snaje nikada nije bila veća.

Komentari. (1)

Loading
Užičanka

12.07.2024 23:01

Pa šta ako letuje.Od reklama pa pitanju finansija i prostauka sve što je pismeno ode iz Srbije.