Danijela Buzurović

Omiljena biljka Danijele Buzurović ulepšava svaku terasu, cveta od maja do oktobra, a mnogi ne znaju njeno ime

Autor:

13.07.2024 14:13

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Cveće Danijele Buzurović



Danijela i Stefan Buzurović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a otkako su se upoznali 2012. godine, postali su nerazdvojni.

Ata Images

 

Sudbonosno „da” izgovorili su posle samo 23 dana poznanstva, a porodični dom u kome žive sa sinom Nestorom i ćerkom Klarom svili su u srcu Beograda. 

Pročitajte Danijela Buzurović u sako-haljini koja sužava figuru i ističe noge, vrtoglave potpetice u prvom planu

Savršeno uređenim enterijerom dominiraju svetle boje, ipak, cveće Danijele Buzurović koje krasi terasu na kojoj voditeljka rado ispija jutarnju kafu oduševilo je dame koje je prate na Instagramu. 

Omiljeno cveće Danijele Buzurović je, sudeći po fotografii, surfinija, biljka sa cvetovima divnih boja, koja ulepšava svaku terasu i dom.

- Samo da se pohvalim, ljudski je. Moja božanstvena surfinija na terasi - napisala je ispod fotografije na kojoj se vidi prelepo cveće Danijele Buzurović. 

 

 

Surfinija je sitnija, viseća sorta petunija, koja cveta od maja do oktobra i pripada onim biljkama kojima morate posvetiti pažnju, pa nije ni čudo što je Danijela poželela da se pohvali svojim pratiocima. 

Kako se navodi, surfinija, hibrid petunije, nastala je u Japanu 1992. godine, a od tada je popularna i u drugim krajevima sveta.

Božanstveno cveće Danijele Buzurović cveta u raznim bojama, a može biti u nijansama plave, roze, ljubičaste, bele, žute ili crvene boje.

Komentari. (0)

Loading