Filip i Aleksandra

Ovaj detalj o Filipu Živojinoviću do juče je samo Prija znala

Autor:

12.07.2024 21:15

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića oduvek je bio skladan, pevačica otkrila nepoznate detalje o mužu



Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića važi za jedan od skladnijih na javnoj sceni. Pevačica ne krije kolika joj je suprug podrška, a dobro je poznato da je on jedan od ljudi koji se brine o njenoj karijeri.

Aleksandra o Filipu neretko govori, a gostujući u emisiji „Ceca show“ otkrila je o svom suprugu detalj koji niko osim nje nije znao.

Antonio Ahel / Ata Images

 

- Ja prelepo spavam pored Filipa. Nekako sam mirna... Ušuškana...

Ne hrče... Jedino što može da se desi nekad je da priča nešto u snu, i da se smeje - otkrila je pevačica, na šta ju je Ceca posavetovala:

Pročitajte Brak Aleksandre i Filipa biće potpun, to su potajno priželjkivali, devojčica stiže

- Uhvatiš ga za mali prst i sve ga ispitaš.

Podsetimo, Aleksandra i Filip nedavno su proslavili šest godina braka u kojem su dobili sina Aleksandra 2019. godine.

 

 

Pevačica je u par navrata istakla da priželjkuje da se ponovo ostvari u ulozi majke, a njihov sin bi takođe voleo da dobije brata ili sestru.

- Kada pitamo Akicu da li želi brata ili sestru, on kaže brata, ali da mu samom to padne na pamet, ne - rekla je Aleksandra. A na pitanje da li bi dečak pristao da deli igračke, pevačica je odgovorila:

- Pa verovatno, ko voli da deli igračke. U stvari, on voli da deli, ali kada nešto baš, baš voli i kada je hrana u pitanju, kad neko dođe u kuću i pita da li bi mu dao celu čokoladu, to neće. On hoće da podeli sve što ima, ali neće dati sve.

Komentari. (0)

Loading