Novak i Jelena

Dok se Novak bori za finale Vimbldona od Jelene ni traga ni glasa

Autor:

12.07.2024 20:02

Foto: Sean M. Haffey/Getty Images

Foto: Sean M. Haffey/Getty Images

Novak Đoković Vimbldon - evo ko ga bodri sa tribina



Novak Đoković Vimbldon verovatno je danas najpretraživaniji pojam na internetu.

Dok se prvi reket sveta bori za ulazak u finale Vimbldona u meču protiv Lorenca Mucetija, supruga Jelena nije došla da ga podrži. Na tribinama smo primetili sina Stefana i ćerku Taru koji svim srcem navijaju za tatu, a na Jeleninom mestu sedi dadilja.

Profimedia

 

Zašto Jelena nije došla na polufinale još uvek nije poznato, ali smo sigurni da, gde god bila, zdušno navija za svog supruga.

Inače, prethodnih dana dosta se pisalo o Stefanovoj i Tarinoj dadilji, te su do javnosti došle mnoge informacije o njoj.

Pročitajte Novak Đoković Vimbldon pobedu posvećuje njoj, Jelena netremice sve posmatra

Poznato je da je kako bi dobila ovo radno mesto morala da prođe rigorozne testove, kao i da govori nekoliko stranih jezika. Kolika je plata ne zna se tačno, ali je poznato da je za tu vrstu posla plaćena iznad svakog proseka, posebno kada sa Đokovićima boravi u inostranstvu.

Pri odabiru dadilje završnu reč imala je Jelena, a nema sumnje da je napravila pravi izbor budući da je Stefan i Tara obožavaju i ne odvajaju se od nje.

(Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

 

 

Komentari. (1)

Loading
Danica

13.07.2024 13:42

Jednom se ne pojavi i odmah bombastičan naslov! Možda je imala migrenu😉 Jelena je jedinstvena žena bogatog sportiste, odmerena, skromna, obrazovana, brižna, verna!👏😍