Ana i Bastijan

Veliko slavlje u porodičnom domu Ane i Bastijana, dečaci su najsrećniji

Autor:

13.07.2024 17:22

Foto: Arturo Holmes/Getty Images

Foto: Arturo Holmes/Getty Images

Brak Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera slovi za jedan od najstabilnijih



13. jul u porodičnom domu Švajnštajgerovih je svake godine veoma poseban dan.

Baš na današnji dan pre 8 osam godina sklopljen je brak Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera u najromantičnijem gradu na svetu, Veneciji.

Photo by Ryan Pierse/Getty Images

 

Tokom nešto manje od decenije prolazili su kroz razne faze i trenutke, bilo je prelepih, bilo je i onih teških ali njihova ljubav je toliko jaka i stabilna da su svaku prepreku zajedno prebrodili.

Dobili su trojicu sinova Luku, Leona i najmlađeg naslednika prethodnog maja a njegovo ime svetskoj javnosti još uvek nisu otkrili.

Okončali su sportske karijere, preselili se na obode Alpa, gde su svili porodično gnezdo sa mališanima i posvetili su se privatnim biznisima koji im odlično idu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Danas je za njih posebno srećan dan te se u porodičnom domu od ranog jutra slavi, a proslavljena teniserka u to ime objavila je zajedničku fotografiju sa suprugom uz jednostavan opis datuma kada su stali na „ludi kamen”.

Pročitajte Ovaj fatalni Đokovićev kum slomio je srce Ani Ivanović, pa se oženio ruskom manekenkom

Brak Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera treba da bude primer mnogim mladim parovima koji tek uplovljavaju u bračne i partnerske odnose, jer gde ima ljubavi i razumevanja, sreća i uspeh su zagarantovani.

Podsećanja radi, bračni partneri postali su i poslovni nedavno kada su se pridružili u privatnom biznisu Aninom ocu Miroslavu koji se bavi uzgojem jabuka.

Nekadašnja teniserka i njen suprug u skorijoj budućnosti otvaraju fabriku za preradu jabuka, a u planu je i izgradnja hangara iz kojeg će se ova poslastica izvoziti u Evropu.

 

Komentari. (1)

Loading
Baka

13.07.2024 22:41

Kad bi mi neko samo odao tajnu zasto se krije ime treceg sina?! Je l to neki vudu trik ili sta?