Kejt Midlton

Palata potvrdila! Najnovije informacije o Kejt, niko se ovome nije nadao

Autor:

13.07.2024 21:36

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Kejt Midlton na Vimbldonu će se pojaviti, potvrđeno je iz Palate



Kejt Midlton na Vimbldonu je uživala svake godine sve do ove kada se zbog narušenog zdravstvenog stanja povukla iz javnog života.

Ipak, kako je grend slem turnir pod pokroviteljstvom princeze od Velsa, do danas nije prestajalo da se spekuliše o tome da li će se ona pojaviti na velikom finalu i predati trofej ovogodišnjem pobedniku.

Patrick Smith/Getty Images

 

Britanski Metro sada je objavio da je odluka princeze od Velsa da prisustvuje finalu između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, ali je ipak današnje žensko finale preskočila.

Vest je objavljena nekoliko dana nakon što su organizatori Vimbldona istakli da rade na „rezervnim planovima" u slučaju da princeza od Velsa, koja je trenutno na „preventivnoj hemioterapiji", ne bude u mogućnosti da prisustvuje mečevima.

Nije tajna da buduća kraljica obožava Vimbldon te da se i očekivalo da će prisustvovati finalu, ali niko sa sigurnošću to nije mogao da tvrdi zbog njenog zdravstvenog stanja.

Pročitajte Kejt slomljena zbog Vilijamovog postupka, svađa narušila njeno zdravstveno stanje

Podsetimo, ako se zaista pojavi sutra na muškom finalu, to će biti drugi izlazak supruge princa Vilijama u javnost ove godine.

Posle šestomesečnog odsustva, u junu je prisustvovala paradi Pozdrav bojama, zvaničnom rođendanu kralja Čarlsa, a potom se ponovo povukla radi nastavka lečenja raka u miru i privatnosti.

Kejt Midlton na Vimbldonu će sutra pratiti meč našeg Novaka Đokovića protiv Karlosa Alkaraza, baš kao i prethodne godine.

Komentari. (1)

Loading