Jelena Karleuša

Jelena Karleuša nedugo posle razvoda presrećna, poručila: Više smo od prijatelja (foto)

Autor:

14.07.2024 12:58

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Fotografija Jelene Karleuše privukla veliku pažnju



Najnovija fotografija Jelene Karleuše pokazala nam je da pop diva ove vrele dane kada temperature prelaze sve moguće rekorde provodi na grčkom primorju.

Sačekala je da se Duško sa ćerkama vrati sa letovanja, pa je odmah ona spakovala kofere i otišla sa Atinom, Nikom i još jednom veoma važnom osobom u grčku prestonicu.

Instagram

 

Ovog puta pop diva odlučila je da boravi u jednom od najprestižnijih hotela u Atini čiji je veliki fan upravo još uvek njen zakoniti suprug koji neretko dolazi baš tu.

JK je sa sobom pored mezimica povela i tetku Danijelu čiji su rođendan sinoć spektakularno proslavile u elitnom atinskom restoranu, baš kako je slavljenica zamislila.

Nikada pevačica nije krila koliko je vezana za rođenu tetku, koja umnogome podseća na Divnu, te je Jeleni nesebična podrška posebno od kada je pre pet godina ostala bez majke.

Fotografija Jelene Karleuše pokazuje koliko uživaju na letovanju

Jučerašnji divan dan provele su na prostranoj, peščanoj plaži kompleksa u kojem borave ispijajući koktele, dok je veče bilo rezervisano za ukusnu večeru i sjajan provod.

Najveselije su bile Karleušine mezimice koje su sada dovoljno porasle da mogu da prave društvo mami u izlasku, na šta je Jelena posebno ponosna pošto su Atina i Nika izrasle u divne i kulturne devojke.

Jedna od fotografija Jelene Karleuše sa rođendanske proslave iz restorana ne prestaje da se komentariše zbog reči koje je pop diva uputila tetki Danijeli:

Instagram

 

- Mojoj tetki, mom anđelu, ženi koja mi je više od tetke, više od prijatelja... Moja baza, moj oslonac, žena u kojoj vidim Divnu, u kojoj vidim detinjstvo, čitav moj život i borbu.

Srećan rođendan, Danče mio! Život je jedan i živimo ga nasmejani, sad! Tebi u čast i u čast mnogim godinama koje dolaze! Volim te - bila je emotivna JK.

Pročitajte Atina i Nika obožavaju ovaj jeftin i zdrav doručak koji većina dece ne može da smisli

Podsećanja radi, Jelena je pre nešto manje od mesec dana otkrila da je posle više od pet godina loših odnosa sada u fazi sporazumnog razvoda braka.

Svemu je prethodilo porodično nasilje koje je nedavno doživela od Duška, ponovo ne želeći da protiv supruga podiže krivičnu prijavu.

S obzirom na to da prolazi kroz veoma težak životni period, tetka i ćerke su joj najveća podrška te verujemo da joj ovi dani na moru veoma prijaju.

Komentari. (2)

Loading
Macak

16.07.2024 16:04

Meni je rodjendan 19th